jakiego masz lapka? niektóre automatycznie pod obciążeniem się przełączają
(26/04/2015 07:54 PM).:KoNrAd FH:. napisał(a): [ -> ]jakiego masz lapka? niektóre automatycznie pod obciążeniem się przełączają
HP Pavilion g6 Notebook PC i ten system który pod obciążeniem wybiera lepszą kartę to jest tylko w kartach od Nvidii i nazywa się to Optimus.
Z tego co wiem, to wystarczy wejść w urządzenia, włączyć dedykowaną i wyłączyć zintegrowaną. Jeśli to nie pomaga, to ja nie wiem.... nigdy lapka nie miałem
(26/04/2015 07:57 PM)Futrzaczek99 napisał(a): [ -> ]Z tego co wiem, to wystarczy wejść w urządzenia, włączyć dedykowaną i wyłączyć zintegrowaną. Jeśli to nie pomaga, to ja nie wiem.... nigdy lapka nie miałem
Hehe próbowałem tak zrobić ale to tak nie działa.Wyłączyłem zintegrowaną i zmniejszyła się tylko rozdzielczość ekranu na 800x600 a karta dedykowana ani rusz.
A masz coś takiego jak uruchom jako procesor graficzny i miałeś tam do wyboru zintegrowaną czy też tą dedykowaną?
(26/04/2015 08:17 PM)TruckerArus napisał(a): [ -> ]A masz coś takiego jak uruchom jako procesor graficzny i miałeś tam do wyboru zintegrowaną czy też tą dedykowaną?
Też widziałem takie coś ale tylko nieliczne osoby tak miały ja niestety nie mam wyboru.
(26/04/2015 08:32 PM).:KoNrAd FH:. napisał(a): [ -> ]stery aktualizowałeś?
Wszystkie najnowsze.
hmm to nwm,nie ty pierwszy nie ostatni masz ten problem,poszukaj w google.