No! na to czekałem, bo widze o fajny man, wchodzę do gry - blenda z zagubioną teksturą, której nie da się zdjąć, zepsuty interior i zbugowane lusterka. a o skinować się to będzie kiedyś dało? :3
edit: a! tego się nie spodziewałem
można zmienić paintjob, na to wskazują pliki.... szablon do mana tgx, czy specjalny?
edit2: nie, jednak nie da się oskinować, choć pliki są... i kolego, ten brak przedniego fotela kierowcy jest zamierzony? (tzn. oparcie jest, ale siedziska nie ma
i z tyłu na leżance nie ma nic czyt. jest - plastik.
(27/04/2015 04:17 PM)Futrzaczek99 napisał(a): [ -> ]No! na to czekałem, bo widze o fajny man, wchodzę do gry - blenda z zagubioną teksturą, której nie da się zdjąć, zepsuty interior i zbugowane lusterka. a o skinować się to będzie kiedyś dało? :3
edit: a! tego się nie spodziewałem można zmienić paintjob, na to wskazują pliki.... szablon do mana tgx, czy specjalny?
edit2: nie, jednak nie da się oskinować, choć pliki są... i kolego, ten brak przedniego fotela kierowcy jest zamierzony? (tzn. oparcie jest, ale siedziska nie ma i z tyłu na leżance nie ma nic czyt. jest - plastik.
Jak napisałem Man nie jest przeze mnie zrobiony,A ja go edytowałem i naprawiłem.
Wcale go nie edytowałeś Ty tylko inna osoba od tego zacznijmy.
(02/05/2015 08:37 AM)scania090 napisał(a): [ -> ]Wcale go nie edytowałeś Ty tylko inna osoba od tego zacznijmy.
Ja zmieniłem kolor i rejke Blende naprawił pan Edek z Firmy BENEK.