eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Program do łączenia programów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Otóżposzukuje dobrego programu do łączenia filmików . Miałem Windows Movie Maker i Camtasia Studio 8 . Ale ..... Tak więc Camtasia Studio dobry bardzo dobry program ale gdy chcę złączyć filmik i on trwa np : 9 min to mi się to łączy cały dzień . A Windows Movie Maker dobrze chodził ale mógł tylko do rozdzielczości tak mniej więcej : 720 x 650 coś takiego ... Szukam bardzo dobrego programu do łączenie filmów . Nie musi być to do edycji . Wystarczy tylko do łączenia . Dam repke jedną lub dwie
Z góry dzięki ,
Pozdrawiam

HasuFrogg

Dobry program to kosztuje a Camtasia Studio w wersji darmowej (czyli TRIAL) raczej ma ograniczenia.
Druga sprawa to czas montażu jest zależny od twojego sprzętu. Możesz mieć najlepszy program do montażu za kilka tyś złotych i montować filmik kilkadziesiąt godzin.

Raczej stawiałbym na winę twojego sprzętu czytaj "za słaby" by szybko montować filmy.
Dokładnie! Czas montażu zależy konkretnie od procesora. Nie jest to wina programu, tylko sprzętu i rozdzielczości. Osobiście, polecam Camtasie.
Ja ci polecę darmowy program,montowałem,łączyłem tym programem filmiki robione frapsem znajdz w necie program FormatFactory .
(13/05/2015 04:35 PM)Darson napisał(a): [ -> ]Ja ci polecę darmowy program,montowałem,łączyłem tym programem filmiki robione frapsem znajdz w necie program FormatFactory .
Nie mów że FormatFactorem można łączyć filmiki Smile Muszę popatrzeć bo znam ten program i jest bardzo dobry do zmniejszenia wagi filmiku .
Program do łączenia programów ?
Chyba raczej Program do łączenia filmów
Ja polecam Camtasia Studio 8, a to że ci się długo "łączy" to wina twojego kompa.
Wilczek ano można zobacz sobie jak to wykonać https://www.youtube.com/watch?v=XQE5ZZ_H_TU
Przekierowanie