eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Patch 1.18
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jak informuje SCS na swoim blogu, mamy już oficjalnie wydany patch 1.18.
Steam aktualizuje gre o 24,5MB.

Blog SCS -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Patch wprowadził kilka zmian o których wiedzieliśmy ale o niektórych dowiedziałem się dopiero teraz jak na przykład nowe skiny dla naczep. Co prawda widziałem te nowe skiny w grze i nawet 2 nowe uchwyciłem a można je obejrzeć w moich fotorelacjach.
Zaktualizowano też stacje radiowe i wyszło jakieś pogodowe wsparcie dla pieszych. I owo wsparcie tudzież unowocześnienie jak by ktoś zauważył to prosił bym o screena.
I pewnie jak w każdym patchu tysiące poprawek na mapie Big Grin

Ne będe powielał zdjęć wiec link do mojej Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Nie 1.8 tylko 1.18 Jest w tym duża różnica !
Nazwa poprawiona.
Oczywiście ze 1.18. Smile Dzięki za zwrócenie uwagi.

A odnośnie tych skinów na naczepach. Czy to są skiny firm które z dodatku Skandynawia? Czy te firmy istnieją w miastach z dodatku?
Obecna wersja to 1.18.1. Nowy Actross i wreszcie Mercedes-Benz zamiast Majestica.

Mam dwie uwagi:
- Chyba zmniejszono moce ciężarówek? Mam wrażenie że wolniej się rozpędzają.
- Dłużej się jedzie trasami, przynajmniej takie mam wrażenie. Jakoś wolniej ubywają te kilometry (?).

mateusz206

jesteś nowe Aktualizacje ET2 1.18.1.3
(01/06/2015 08:09 PM)Sodar napisał(a): [ -> ]...
- Dłużej się jedzie trasami, przynajmniej takie mam wrażenie. Jakoś wolniej ubywają te kilometry (?).

Sprawdziłem - 1km gry = 3sek realnie...
Tu się nic nie zmieniło ... bo zawsze tak było. Smile
(01/06/2015 08:09 PM)Sodar napisał(a): [ -> ]- Chyba zmniejszono moce ciężarówek? Mam wrażenie że wolniej się rozpędzają.

Też mam takie odczucie. U mnie dodatkowo, nie wiem jakim sposobem, poprawiła się wydajność, lepiej ta gra chodzi. Nowy Mercedes jest naprawdę super, pojeździłem chwilę i jest bardzo dopracowany. Rzecz jasna nie jest tak dobry jak Daf Euro 6 Tongue I coś co mnie bardzo ucieszyło to dodatkowe naczepy.
Dla mnie każdy merc jest lepszy od DAF-a E6 Tongue Po prostu dafy to muły z niewyjściowym wyglądem ( jak dotąd najbrzydsze E6 w ETS 2 i realu to właśnie daf e6). Jakoś ten wytwór holendrów mnie do siebie nie przekonał ale wiadomo że "bez Gwiazdy nie ma jazdy" Big Grin
O najnowszym usprawnieniu w grze możecie przeczytać Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie