eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Man TGX Euro 6
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Features v1.1:
-Now it’s available on truck browser
-Wind deflectors
-8×4 chassis (41.xxx)
-Stickers
-New interior for all cabs
-Interior sunshields or sunscreen (not sure about the name)
-MAN TipMatic® gearbox
-Euro 6 engines
-Euro 6 and D38 badges
-ADR plate
-DRL
-Small fixes/improvements
-GPS Mio Spirit

Credits:
MADster & SCSSoftware & Giants Software

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Zdecydowanie najlepszy model MAN-a Euro 6 dla ETS 2 - nie wiem, czy SCS zdoła wykonać lepszy. Polecam!

Autor zapowiada kolejne wersje z rozbudowanymi partiami tuningu (także dodatki do interioru) - nic, tylko czekać, i zacierać rączki!
Haha a scs dopiero go zaczyna robić . Zaraz go przetestuje Big Grin
Nno, powiedzmy że można przyczepić się do detali, jak np. słabo metaliczne listwa i logo MAN-a na przodzie pojazdu, ale to pikuś. Ogólnie naprawdę świetna robota, widać, że autor sporo pacy włożył w ten model. Dodatkowo jest opcja naniesienia metalicznego koloru, a to rzadkość w tego typu amatorskich modach-ciężarówkach.
Tak, super MAN EURO 6. Mam pytanko i prośbę, czy jest lub czy będzie do niego nowy dźwięk... Bo te z Man-a nie chodzą...
Pozdrawiam i jeszcze raz wyrazy uznania dla Autorów/Twórców!
K.Sz.
Musiałbyś zapytać twórcę tej ciężarówki, MADstera, czy będzie kombinował z dźwiękiem - ma swój wątek na oficjalnym forum SCS Software: http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=35&t=185585
Dziękuję za info.
Pozdrawiam
:-))
Wersja 1.1 w pierwszym poście

scaniaa12

siemka wszystkim mam pytanko .dlaczego po zainstalowaniu tego mana nie mam go w salonie PytajnikTongue

Dawid.

(10/07/2015 09:38 AM)scaniaa12 napisał(a): [ -> ]siemka wszystkim mam pytanko .dlaczego po zainstalowaniu tego mana nie mam go w salonie PytajnikTongue

Wyłącz wszystkie mody jakie masz zostaw tylko włączonego MANa, kup go i włącz mody Tongue Ja tak czasami miałem i pomogło.
Stron: 1 2
Przekierowanie