gonzi964
12/06/2015, 02:00 PM
Przedstawiam wam mój nowy nabytek( pierwszy Japoniec)
Samochód zakupiłem w sobotę 16.05.2015r było to jedno z moich marzeń i się spełniło. Auto przyjechało w kwietniu temu z Niemiec zostało przerejestrowane i sprzedane. Galant jest z 1999r. ma climatornic wszystko sprawne, wnętrze pachnąć nigdy nie palone. Książka serwisowa prowadzona do 2014r, nic nie stuka, puka
O samochodzie:
Mitsubishi galant 2.4GDi, 150KM, 178000tys km(książka serwisowa), 2 właściciel od nowości( 1-Niemiec, 2- Polak który go przerejestrował), oprócz skóry i tempomatu jest praktycznie wszystko co można mieć. Samochód już jest przerejestrowany tylko nie było czasu fotek zrobić
Do zrobienia:
-świece, rozrząd, pompa wody( zrobione)
-kupna półki pod radio oraz zapalniczki(zrobione)
-naprawa nadkoli tylnych bo jest ruda oraz pomalować przedni zderzak bo jest obtarty
-kopić koła 17"/18"
-kupić sprężyny obniżające
I co tam będzie trzeba w między czasie
Samochodem zrobiłem już 1500tys km i jestem mega zadowolony.
I tu z hondą kolegi z klubu :
Samochód zakupiłem w sobotę 16.05.2015r było to jedno z moich marzeń i się spełniło. Auto przyjechało w kwietniu temu z Niemiec zostało przerejestrowane i sprzedane. Galant jest z 1999r. ma climatornic wszystko sprawne, wnętrze pachnąć nigdy nie palone. Książka serwisowa prowadzona do 2014r, nic nie stuka, puka
O samochodzie:
Mitsubishi galant 2.4GDi, 150KM, 178000tys km(książka serwisowa), 2 właściciel od nowości( 1-Niemiec, 2- Polak który go przerejestrował), oprócz skóry i tempomatu jest praktycznie wszystko co można mieć. Samochód już jest przerejestrowany tylko nie było czasu fotek zrobić
Do zrobienia:
-świece, rozrząd, pompa wody( zrobione)
-kupna półki pod radio oraz zapalniczki(zrobione)
-naprawa nadkoli tylnych bo jest ruda oraz pomalować przedni zderzak bo jest obtarty
-kopić koła 17"/18"
-kupić sprężyny obniżające
I co tam będzie trzeba w między czasie
Samochodem zrobiłem już 1500tys km i jestem mega zadowolony.
I tu z hondą kolegi z klubu :