eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Problem z forum (muli)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Witam.
Mam (z tego co wiem inni użytkownicy mają to samo) od dłuższego czasu problem z forum, że bardzo długo ładuje się samo forum i/lub wątki innych użytkowników(czasem wyskoczy jakiś błąd 503 czy jakoś tak :E ).
Nie jest to wina Internetu bo inne strony, fora chodzą jak marzenie.
Proszę Michała aby coś z tym zrobił.

Wypowiedzcie się czy też tak macie

Ps. Wiem, że już był taki wątek lecz problem nie ustąpił i dlatego to teraz piszę.

Rabtuś

Ja tam żadnego problemu nie mam. Forum śmiga, aż miło.
Są dni, że tego problemu nie mam ale jest to bardzo rzadko, forum najbardziej muli pod wieczór.
To nie jest tak ze są dni. Forum ma takie codziennie w różnych porach. Czasem klikam przez godzine i nic a czasem strony po stronie nie idzie otworzyć. Jest prawdopodobnie forum przeładowane czy coś tam ma małe Tongue i mówie o forum cały czas żeby nie było ze o personie jakiejś Big Grin
Dokładnie mam tak samo Smile
Kiedyś był temat gdzie pisali użytkownicy na temat problemów związanych z forum, ale jeśli chodzi o działanie forum to mi chodzi bez zarzutów i żadnych przeładowań na PC zarówno jak i Androidzie Smile
Wiem, że był taki temat Michał miał coś z tym zrobić, lecz dalej jest to samo
U mnie nic nie laguje chociaż czasami forum lubi sobie przymulić.
Mi najczęściej muli pod wieczór, lecz są dni, że forum się wcale nie ładuje i wyskakuje jakiś błąd 503 czy jakoś tak :E

pablos

Mam dokładnie tak samo Smile
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie