eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Doll Vario 4axe + gwiazdy FS15 [BETA]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jest to mój pierwszy mod wysłany na forum eTruck.pl. Mod jest dodany w większości celem sprawdzenia funkcjonalności i będzie jeszcze modyfikowany. W paczce znajduje się cztery modele ładunków konwertowanych z Farming Simulator 2015
1- CaseIH Quadtrack 620
2-New Holland TC 5.90
3- Krone Big X
4- New Holland tractors NH T9.560 i NH T8.320
Model 1 jest integralny a modele 2, 3 i 4 zastępują modele dźwigów. Mod działa na wersji 1.18xxx - DLC Going East i Scandinavia

Image

Image

Image

Image

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Linki Alternatywne

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Pobieranie Modyfikacji:

Part 1

Pobieranie Modyfikacji:

Part 2

Pierwszy part proszę wypakować 7zipem

podziękowania dla Roadhuntera za model naczepy, Giant software
użyte programy: Giant editor / Cinema 4D / Photoshop / Zmodeler3
Naczepki fajne trzeba pobrać Smile
cool,keep up

please alternative link

my nod32 found virus and close the link

mail_ru

podać hasło, aby zmienić skin naczepa
Witam, mam problem, ponieważ po wgraniu tego moda nie występuje te naczepy nigdzie chociaż w mod manager jest zaznaczony. I sprawdzałem nie gryzie się z niczym bo odpaliłem go samego. Mam etap 1.18 dlc going East. Ktoś coś wie co może być przyczyną?

mail_ru

Tak, przyczepy nie działa
wersja gry 1.19
Dodałem alternatywne linki poza tym trzem moim znajomych te naczepki chodzą u mnie też śmigają aż miło więc nie widzę problemu.
Działa na 1.18.3.1s ?

mail_ru

(15/08/2015 08:36 PM)Tomek-GB napisał(a): [ -> ]Dodałem alternatywne linki poza tym trzem moim znajomych te naczepki chodzą u mnie też śmigają aż miło więc nie widzę problemu.

Archiwum uszkodzone
to nie działa
dont work on v1.19x
Stron: 1 2
Przekierowanie