eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Honda CBR 600 F4 99r.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Motocykl zakupiony parę dni temu Smile

Planowane modyfikacje:
- Tłumik Akrapović
- Nowy napęd DID 525
- Wymiana hamulców na Brembo
- Podgrzewane manetki
- Nowe klamki - sprzęgło, hamulec - krótkie tzw. sportowe

Zrealizowane modyfikacje:
- Założenie tankpada oraz crashpadów
- Zmiana kierunków z "pięści"
- Zmiana owiewki na czarną

------------------------------------------------------------------------------------------

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Świetnie wygląda twój sprzętTongue Ja moim się pochwalę dopiero za rok xd
Do świetności to mu trochę brakuje (według mnie) przedwczoraj odebrałem prawko a motocykl kupiłem w czwartek Tongue A ty w co celujesz ?
Za rok kat.A1 i na 80% KTM 125 EXC Wink
Mam w garażu dwa KTM'y Tongue
- KTM EXC 250 2t
- KTM SMC 660
Jeśli w teren to dobrze zaczynasz od 125 bo ja kupiłem od razu 250 i przez pierwsze 3 tygodnie trudno było mi go opanować a to tylko 250 Wink
Żadnego sporta nie chcesz ?
(05/07/2015 05:14 PM)V1P napisał(a): [ -> ]Mam w garażu dwa KTM'y Tongue
- KTM EXC 250 2t
- KTM SMC 660
Jeśli w teren to dobrze zaczynasz od 125 bo ja kupiłem od razu 250 i przez pierwsze 3 tygodnie trudno było mi go opanować a to tylko 250 Wink
Żadnego sporta nie chcesz ?

Jakoś nie za bardzo ciągnie mnie do tych ścigaczy itp. Ja wolę enduro i supermoto choć może kiedyś kto wie Big Grin
No dwusuw Wink Ja tam uwielbiam sporty, składać się w winklach itp.. ale nie cierpię chopperów Tongue Supermoto i Enduro to jest coś Smile
Od jakiej maszyny zaczynałeś przygodę z moto? I z jakich okolic jesteś? Może sobie kiedyś polatamy kto wie ^^
Zaczynałem od motorynki w wieku mniej więcej sześciu lat. Mieszkam w woj. Lubelskim miasto Krasnystaw Smile
Łoo to trochę daleko mam do ciebie ja okolice Opola.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie