24/07/2015, 02:22 PM
Stron: 1 2
24/07/2015, 02:24 PM
Daje nowe tereny i dostęp do mapek które już bez DLC nie działają ( np. ProMods,TSM,RusMap).
Pasjonat.
24/07/2015, 02:28 PM
Na Skandynawskich bramkach nie czekasz, działa to za zasadzie polskiego viatolla, szlaban otwarty a za płatny odcinek płacisz automatycznie.
24/07/2015, 02:28 PM
Czyli chodzi Ci o pełne wykorzystanie sceny modderskiej, marcinie?
24/07/2015, 02:30 PM
Tak dokładnie o to. Ostatnio była promocja na boxową wersje dlc i kosztowała ok 46 zł
24/07/2015, 02:31 PM
Niektórym może dać uczucie zawiedzenia tym co dostają a tym czego oczekiwali.
Innym radość na miesiące fajnej zabawy z nowymi terenami.
Temat bez sensu, co nam może dać dodatek zatytułowany DLC Skandynawia ? Raczej tereny skandynawskie jak Dania, Norwegia, Finlandia, Szwecja i niczego innego raczej nikt się chyba nie spodziewa.
Innym radość na miesiące fajnej zabawy z nowymi terenami.
Temat bez sensu, co nam może dać dodatek zatytułowany DLC Skandynawia ? Raczej tereny skandynawskie jak Dania, Norwegia, Finlandia, Szwecja i niczego innego raczej nikt się chyba nie spodziewa.
24/07/2015, 02:32 PM
Nowe modele,roślinność na terenach DLC,nowe połączenia promowe i dużo dużo więcej poczytaj w pierwszej gazetce SCS-u tam jest wszystko opisane co zostało wprowadzone do DLC.
24/07/2015, 02:54 PM
Nowe firmy, fabrykę scanii i volvo
24/07/2015, 03:23 PM
Dodali bardziej interaktywny świat, ludzi siedzących przy stolikach, stojących przy portierni firm, opierających się przez różne barierki, a nawet ludzi myjących szyby w oknach sklepów itp. Dodatkowo fajnie rozbudowane porty (w stosunku do tych z ProMods), wiele nowych modeli budynków itp
Niektóre lokacje zawodzą (mnie rozczarował mały rozmach miasta Oslo w stosunku do tego, który był na ProMods). Ogólnie początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego dodatku, obecnie uważam jednak, że to mus obowiązkowy dla maniaka ETS 2.
Niektóre lokacje zawodzą (mnie rozczarował mały rozmach miasta Oslo w stosunku do tego, który był na ProMods). Ogólnie początkowo byłem sceptycznie nastawiony do tego dodatku, obecnie uważam jednak, że to mus obowiązkowy dla maniaka ETS 2.
24/07/2015, 04:02 PM
@kolakao
Jak bez sensu.
To jest idealny dział, żeby wykazać się wiedzą o tym dodatku i pokazać pozytywne strony wydania 50 zł na ten dodatek.
Jak bez sensu.
To jest idealny dział, żeby wykazać się wiedzą o tym dodatku i pokazać pozytywne strony wydania 50 zł na ten dodatek.
Stron: 1 2