Ty to masz humor jak nam tak wydajesz ciągnik za ciągnikiem
Pobrałem , sprawdziłem i działa
Wydaje bo mi nie potrzebne ja robię tylko, żeby się rozluźnić
A w ETS 2 nie gram bo mi muli to po jakiego ma to tak leżeć
Powie ktoś jak usunąć te rzeczy z interiora? Usunąłem je w zmodzie ich nie ma, w grze są i to różowe autor nawet nie dał DDS a tach chwalił Scanie najgorszy model jaki mógł zrobić. Chciałem pomocy od autora to powiedział, że mi nie pomoże PALANT.
(06/08/2015 07:38 PM)Rabtuś napisał(a): [ -> ]Powie ktoś jak usunąć te rzeczy z interiora? Usunąłem je w zmodzie ich nie ma, w grze są i to różowe autor nawet nie dał DDS a tach chwalił Scanie najgorszy model jaki mógł zrobić. Chciałem pomocy od autora to powiedział, że mi nie pomoże PALANT.
Jakie rzeczy? Tam nie ma żadnych dodatków
(06/08/2015 07:40 PM)Kierman007 napisał(a): [ -> ] (06/08/2015 07:38 PM)Rabtuś napisał(a): [ -> ]Powie ktoś jak usunąć te rzeczy z interiora? Usunąłem je w zmodzie ich nie ma, w grze są i to różowe autor nawet nie dał DDS a tach chwalił Scanie najgorszy model jaki mógł zrobić. Chciałem pomocy od autora to powiedział, że mi nie pomoże PALANT.
Pobierz to wielkie G i z kamery 1 masz zrobiony interior cały różowy.
(06/08/2015 07:42 PM)Rabtuś napisał(a): [ -> ] (06/08/2015 07:40 PM)Kierman007 napisał(a): [ -> ] (06/08/2015 07:38 PM)Rabtuś napisał(a): [ -> ]Powie ktoś jak usunąć te rzeczy z interiora? Usunąłem je w zmodzie ich nie ma, w grze są i to różowe autor nawet nie dał DDS a tach chwalił Scanie najgorszy model jaki mógł zrobić. Chciałem pomocy od autora to powiedział, że mi nie pomoże PALANT.
Pobierz to wielkie G i z kamery 1 masz zrobiony interior cały różowy.
A no, sorry zwracam honor kolego