eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [ETS2]Bilal 100% Zakończone Euro Truck Simulator 2 Savegame
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:Ta paczka zawiera 2 foldery Savegame, 1 dla normalnej grze bez DLC i drugą dla gry z Skandynawii i Idąc East DLC. Wszystko zostało zakupione i gotowe!

Możesz korzystać z tego profilu do badania mod lub cokolwiek chcesz!

Aby korzystać z tej gry, zapisać do wyciągu i ETS2 wklej 42696C616C folderu na swoje \ Documents \ Euro Truck Simulator 2 \ Profiles folderu.

Kredyty : Uşaklı Kompatybilność : i 1.19.x ETS2 1.18.x

Image

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Nie idzie tego save,a pobrać!?

Rabtuś

Klikasz Download czekasz chwile potem klikasz pobierz na swój komputer.
(04/08/2015 05:40 PM)Rabtuś napisał(a): [ -> ]Klikasz Download czekasz chwile potem klikasz pobierz na swój komputer.

Ja to rozumiem, ale kilkanaście razy próbowałem i cały czas wyświetla "rozpoczynam" ale na pasku nie ma postępu...
(04/08/2015 06:09 PM)Kussitofu napisał(a): [ -> ]
(04/08/2015 05:40 PM)Rabtuś napisał(a): [ -> ]Klikasz Download czekasz chwile potem klikasz pobierz na swój komputer.

Ja to rozumiem, ale kilkanaście razy próbowałem i cały czas wyświetla "rozpoczynam" ale na pasku nie ma postępu...

Tu masz ten save na innym hostingu:

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Nie mogę wgrać polskich map, cały czas otrzymuję błąd o braku plików
Tutaj download Euro Truck Simulator 2 https://pobierajgry.pl/gry/euro-truck-si...-download/ jest który działa
Powinienem tu wkleić złotą łopatę za odkop roku. Ostatni post był 5 lat temu...
Przekierowanie