15/08/2015, 09:00 AM
Witam informuję że z dniem 14.08.2015 zostało zakończone głosowanie w konkursie "Najlepsza relacja z trasy".
Pierwsze miejsce zajmuje relacja nr 5 z łączną sumą głosów 36% Autorstwa Ania
Drugie miejsce zajmuje relacja nr 1 z łączną sumą głosów 28% Autorstwa MłodY Teka
Pierwsze miejsce zajmuje relacja nr 5 z łączną sumą głosów 36% Autorstwa Ania
Drugie miejsce zajmuje relacja nr 1 z łączną sumą głosów 28% Autorstwa MłodY Teka
Pierwsze miejsce relacja nr 5 36% wszystkich głosów
Autorstwa Ania
Autorstwa Ania
Co Mi szkodzi - zgłoszę relację z MP pomyślałam,i tak też czynię
Z racji że eTrucksowy konwój nie wypalił,postanowiliśmy z Thorem wybrać się na podbój Skandynawii.To Nasza pierwsza wyprawa w tamte rejony,więc nie wiedzieliśmy czego się spodziewać...
A zaczęło się od gonitwy za niedźwiedziem ale dzięki temu jest fajna fota
Jak Thor zobaczył to ujęcie,stwierdził że zdecydowanie nadaję się na nadwornego fotografa i od tamtego czasu w MP Mnie zabiera - nie dla towarzystwa tylko właśnie dla tej fuchy fotografa
W pierwszej wyprawie multiplayerowej pokonaliśmy 7 tysięcy kilometrów,które zajęło Nam 9 realnych godzin gry - i tak właśnie się zarywa nocki
Dalej postanowiliśmy odwiedzić obowiązkowy punkt sweet foci - mianowicie ...
... oczywiście że chodziło o Liege i lotnisko
Europejskie drogi i autostrady jakoś tak szybko Nas nudzą,więc czas wracać do Szwecji,a nuż coś się znów odkryje
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie kolejną kartę pamięci zakupić,bo raptem to Nasza druga wyprawa w te rejony,a zdjęć od groma
Gadanie,gadaniem a kilometry same się nie nakręcą ...
.. a podczas pauzy , popijania kawki i smakowania ciastka tym bardziej
Po tych wyprawach z Boskim na Skandynawię,i po Europie również , po tych tysiącach kilometrów które przebyliśmy wspólnie - a było ich ok 27 tysięcy. ... po tych wszystkich pauzingach na kawie, jachtach,jedzeniu kapuchy,gruszek etc mogę śmiało stwierdzić że MP jest bardzo,bardzo fajną formą ets2 - tylko jest jedno ale ... do tego potrzebne jest doborowe towarzystwo
THE END !
Cytat:Cytat:
Miejsce załadunku : Budapeszt
Miejsce rozładunku : Kalmar - Ania / Gotebrog - Thor
Ładunek : użyte plastiki , Scania
Przejechany dystans : 7 000 km. - z racji przejazdu i zwiedzania po trasie
Z racji że eTrucksowy konwój nie wypalił,postanowiliśmy z Thorem wybrać się na podbój Skandynawii.To Nasza pierwsza wyprawa w tamte rejony,więc nie wiedzieliśmy czego się spodziewać...
A zaczęło się od gonitwy za niedźwiedziem ale dzięki temu jest fajna fota
Jak Thor zobaczył to ujęcie,stwierdził że zdecydowanie nadaję się na nadwornego fotografa i od tamtego czasu w MP Mnie zabiera - nie dla towarzystwa tylko właśnie dla tej fuchy fotografa
W pierwszej wyprawie multiplayerowej pokonaliśmy 7 tysięcy kilometrów,które zajęło Nam 9 realnych godzin gry - i tak właśnie się zarywa nocki
Dalej postanowiliśmy odwiedzić obowiązkowy punkt sweet foci - mianowicie ...
... oczywiście że chodziło o Liege i lotnisko
Europejskie drogi i autostrady jakoś tak szybko Nas nudzą,więc czas wracać do Szwecji,a nuż coś się znów odkryje
Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie kolejną kartę pamięci zakupić,bo raptem to Nasza druga wyprawa w te rejony,a zdjęć od groma
Gadanie,gadaniem a kilometry same się nie nakręcą ...
.. a podczas pauzy , popijania kawki i smakowania ciastka tym bardziej
Po tych wyprawach z Boskim na Skandynawię,i po Europie również , po tych tysiącach kilometrów które przebyliśmy wspólnie - a było ich ok 27 tysięcy. ... po tych wszystkich pauzingach na kawie, jachtach,jedzeniu kapuchy,gruszek etc mogę śmiało stwierdzić że MP jest bardzo,bardzo fajną formą ets2 - tylko jest jedno ale ... do tego potrzebne jest doborowe towarzystwo
THE END !
Drugie miejsce relacja nr 1
28% wszystkich głosów Autorstwa MłodY Teka
- Miejsce załadunku i rozładunku - Warszawa - Baza
- Jaki ładunek - Pusto
- Przejechany dystans- 30KM
- Żużycie paliwa - 37,8
Rozładowałem w Warszawie, to co miałem na pace i lecę na Baze
Piękne jeziorko
Wjazd do bazy
Pozanosiłem wszystkie papiery i poszedłem siu siu do mojego biura
But do domku na małe piwko Wkońcu jest Sobota