eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Polska z Trucka by brejalis
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4

brejalis

Witam wszystkich!
Prolog:
Zapowiadam Wam zdjęcia i trasy w Polsce, wiele radarów i policji (Znów? I tutaj?), a także piękne krajobrazy i wielkie miasta. Tylko na modzie Poland Rebuilding 1.96.1 wraz z Promods 1.96 gra daje wiele wrażeń. Na swoim nowym profilu będę przejeżdżał jedną, góra 2 trasy z uwagi na limit miejsca na hostingu zdjęć, ale i tak będzie ciekawie. Pierwsze zdjęcie z gry pojawi się jeszcze jutro, a pierwsza trasa we wtorek (chyba że coś mi pokrzyżuje plany, o czym napiszę). Przygotujcie się, seria nadchodzi! Zaczynamy od Lublina, a dalej zobaczymy...
Polska z Trucka by brejalis - na forum od 17 sierpnia
Zapowiedź i rozpoczęcie tematu bardzo fajne więc z chęcią poczekam na pierwsze fotki Smile
ja również bede czekał Wink

brejalis

Możliwe że start relacji się opóźni ze względu na rekrutację do Zawadki, gdzie chcę być kierowcą, ale poczekam do jutra i zobaczę.
Oczywiście tytuł "Polska z Trucka" sugeruje, że po każdej podróży pojawią się głównie zdjęcia z zewnątrz, ale również z wnętrza; planuję również przekazywać uwagi dot. remontów i policji, aby ludzie się nie zdziwili utratą do 550€
Gdybys nagrywal filmy to okey ale zdjecia by byly tez fajne z poza truckaWink

brejalis

To dobra, inaczej: będzie po 1 zdjęciu ze środka w każdej fotorelacji, a reszta z zewnątrz; ciekawe tylko które to rzeczy z wnętrza robić? Inaczej powiedziałem niż chciałem, i teraz to sam zrozumiałem inaczej niż miałem zrozumieć :E
Wtedy bedzie okey Wink

brejalis

Dziś nie ma zdjęć, ponieważ pliki gry są "corrupted" (nie wiem jak powiedzieć po polsku Big Grin ) i trzeba ją przeinstalować. Pierwsze zdjęcia już jutro koło 14

brejalis

Sory wielkie że tak długo trwało, ale miałem kilka ważniejszych spraw do załatwienia i teraz wrzucam Wink Oto długo oczekiwana premiera! Zaczynamy!

Lublin Tartak - Lublin LKWLog (4km)
Wybrałem sobie bazę w Lublinie, tak jak zapowiadałem. Dostałem od razu przesyłkę do dostarczenia, a zapewniło mi ją państwo. Już o 9 stawiłem się pod Tartakiem, a o 10 naczepa była gotowa. Jechałem z trocinami z tartaku do LKW (czyli krótka trasa).
Wyjazd z tartaku:
Image
Jak ja nie cierpię parkować... (Smerf Maruda ©)
Image
Ale się udało!
Image

Lublin Tartak - Przemyśl Castorama (271km)
Wypełniłem papiery i szybko wróciłem do Tartaku i załadowali mi naczepę na Przemyśl z trocinami.
Ciężko wyjechać... Smile
Image
Balans na krawędzi :E Tak, pode mną są 2 "szyny", po których jechałem
Image
Zabłądziłem po drodze, ale nie zrobiłem zdjęcia Sad
Nawierzchnia na Smorawińskiego jest w kiepskim stanie...
Image
Tuż za Lublinem jest pożar, wiele pojazdów tam stało...
Image
Piękne okolice Janowa Lubelskiego
Image
I pierwszy fotoradar na trasie, uważajcie na okręgu koło Rzeszowa, dotyczy każdego posiadającego Going East!
Image
Do Przemyśla jeszcze robiłem zdjęcia, ale były one źle zrobione i nie mogę ich wrzucić.

PS: Wszystkie zdjęcia są w JPG (chyba Big Grin )
EDIT: Komentować i oceniać tabliczkami w skali 0-10!
Trochę ciemne te zdjęcia i ponure.Popracuj z obróbką, daj mniej ale lepszej jakości.Pokombinuj z ujęciami bo też trochę nuda jeśli chodzi o ten aspekt. 5odap5 z małym plusikiem. Smile Czekam na lepsze fotki i życzę powodzenia.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie