eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: The Glory: Siła e-sportu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam wszystkich! Udostępniam wam super film Włodka Markowicza i zachęcam do obejrzenia! Jeżeli już tutaj był to przepraszam ale nie znalazłem go nigdzie.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Filmik krótko mówiąc ekstra i porusza bardzo ważną tematykę dla wszystkich graczy.
Film jak dla mnie świetny! Pokazuje że gra to nie tylko symulator bycia mordercą.

Kippero

Dzięki temu filmowi, mam teraz zupełnie inny światopogląd na gry komputerowe, dziękuję ci cinek0077! Nawet przez niektóre łezka w oku się kręciła.
Było kilka miesięcy temu na fanpejdżu Izak'a, mimo to nie wiedziałem że kogoś z forum ciężarówkowego może zainteresować film o takiej tematyce.Film jest zrealizowany w mojej opinii na jak najwyższym poziomie.Film jest adresowany głównie do osób które uważają graczy "Kantera" za podludzi i traktują ich z pogardą.Jak widać osoby grające w CS'a to nie tylko dresy siedzące w domu, palące papierosy na osiedlu ale ludzie którzy chodzą na siłownię i prowadzą aktywny tryb życia jak na przykład Jarek Pasha czy Piotrek Skowyrski znany jako Izak, który udziela się wśród młodych ludzi spragnionych sławy w internecie i organizuje ciekawe warsztaty.Sam mam przegrane we wszystkie CS'y około 2000 godzin i nie czuję się gorszy, wręcz przeciwnie czuję się dobrze bo mam pasję.Do "Kantera" powrócę na stałe za jakiś czas bo aktualnie nie mam na to miejsca i czasu.CS:GO na światowym poziomie to gra łącząca piątkę ludzi dążącą do wspólnego celu jakim jest wygranie mapy, połączone z wkładem niezwykłych umiejętności, refleksu a także opanowania i wyczucia. Smile Brawo dotrwałeś do końca mojego posta i masz "dojrzalszy" światopogląd na temat graczy CS'ka. Smile
Harvey super komentarz! Dodałem ten film tutaj bo uznałem że może to kogoś zainteresować Smile.
Nie ma za co Kippero! Daj łapkę w górę pod filmem bo się należy autorowi!

Kippero

(19/08/2015 06:39 PM)cinek0077 napisał(a): [ -> ]Harvey super komentarz! Dodałem ten film tutaj bo uznałem że może to kogoś zainteresować Smile.
Nie ma za co Kippero! Daj łapkę w górę pod filmem bo się należy autorowi!

Ja dałem i łapkę w górę i subskrypcję bo to co zrobił, jest mega.
Przekierowanie