eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Spalanie w Waszych ciągnikach.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Chciałem przedstawić Wam spalanie w moim ciągniku:
Model: Scania R
Podwozie: 8x6/4 S
Silnik: 620 KM
Kabina: Topline

Screen był robiony podczas jazdy na autostradzie, pod lekką górkę, tempomat włączony (75km/h), na pace 75 ton. Wink

Image

Pochwalcie się Waszym spalaniem w ciągnikach Tongue
Pozdrawiam.
Co ty miałeś na pace że ważyło 75 ton? :O Lokomotywe?

taquito

No właśnie. Co Ty wiozłeś? Nigdy nie widziałem tak ciężkich ładunków.

PS Czasem na pusto mam problem z wjechaniem pod górę, głównie w kamieniołomach. Wydaje mi się, że ciągnik zmienia niepotrzebnie biegi na wyższe. Wcześniej takiego problemu nie było a cały czas jeżdżę na prostym automacie. Problem rozwiązuję jadąc tyłem.

PS2 Zawsze jeździsz zgodnie z ograniczeniami prędkości?
(20/08/2015 10:53 AM)taquito napisał(a): [ -> ]No właśnie. Co Ty wiozłeś? Nigdy nie widziałem tak ciężkich ładunków.

PS Czasem na pusto mam problem z wjechaniem pod górę, głównie w kamieniołomach. Wydaje mi się, że ciągnik zmienia niepotrzebnie biegi na wyższe. Wcześniej takiego problemu nie było a cały czas jeżdżę na prostym automacie. Problem rozwiązuję jadąc tyłem.

Taquito są takie ładunki tylko musisz sobie kupić odpowiednie dlc chyba że się mylę Big Grin

taquito

Mam wszystkie DLC, prócz malowań. Możliwe, że niektóre dostawy mam zablokowane ze względu na nieodpowiednią ilość punktów doświadczenia.
To jest raczej jakiś mod nie DLC ;d

taquito

Możliwe, dlatego pytamy Big Grin
No ja rekord miałem własnie na R440 Streamline czyli jakieś 27,5 litra na 100 przy 85 na tempomacie.
Daf mi palił ok 29-30 na 100 ( 105.460) i mimo tego że Scania paliła mniej to na dafie zostałem bo mi odpowiada jego wnętrze w realu ( Scania streamline nawet nie jest podobna do tej z reala jeśli chodzi o wnętrza).
Fotek brak ze względy ze są na uszkodzonym laptopie którego sie już odpalić nie da....
(20/08/2015 10:53 AM)taquito napisał(a): [ -> ]No właśnie. Co Ty wiozłeś? Nigdy nie widziałem tak ciężkich ładunków.

Wiozłem lokomotywę 75t, z paczki modów (zapomniałem nazwy). 750 konne Volvo w konfiguracji 8x6/4, w kamieniołomie z tą naczepą miał trochę problemów, ale dałem radę Wink
Jeżdżę głównie na sekwencyjnej skrzyni biegów. Jedyneczka i w górę Big Grin
I tak tak. Zawsze jeżdżę przepisowo Wink
No to zgadłem że lokomotywę wieziesz Big Grin Podasz gdzie można pobrać tego moda?
Stron: 1 2
Przekierowanie