eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Logo VS
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4

Futrzaczek99

Hejo, mobile!

Witam was bardzo serdecznie, po mojej długiej przerwie i nieobecności!
A ze mną, moja praca, logo, bok naczepy, dla mojej VSki.
Jak oceniacie sam pomysł, wykonanie, jak i nazwę firmy?

Image

Prosiłbym o wyszczególnienie, co jest dobre, co raczej usunąć, co można było by dodać? Jednym słowem - co zmienić, czy nic nie zmieniać?

Pozdrawiam!
całość wdg. mnie jest ładna i przejrzysta ale chyba lepiej by się komponowała na białym tle. Napisy są "nowoczesne" dlatego też zmieniłbym tą planetę na bardziej nowoczesną. Poszukaj w necie nawet. Znajdziesz mnóstwo takiego typu logo Big Grin

ogólnie 9w0yi0

Futrzaczek99

własnie planete w necie znalazłem, bo sam jeszcze rysowac nie umiem, a bez tabletu graficznego to się nawet nie opłaca. a akurat ja wole czarne tło i czarne zestawy, bo mi się tak jakoś spodobały.
Białe zestawy ma 3/4 vs-ek, a czarnych jeszcze nie widziałem oprócz Zawadki. Po wyglądzie widzę, że w końcu jakaś konkretna vs ma się otworzyć, powodzenia życzę Smile Co do pracy to myślę, że wszystko jest dobrze zgrane. Ta druga planeta co pokazałeś to wygląda jak z loga firmy transportowej z lat 2001-2003, a nie jak część nowoczesnego loga :E Powodzenia i czekam na otwarcie Smile

Mariologic

A ja to co Smile? Przecież ja mam czarno-czerwono-białe :E tylko że nie mam VS a jedynie prywatną firmę Tongue
Ta trójkolorowa ziemia przypomina logo mundialu 2014 Tongue
to tylko taki przykład Wink. Ja tylko pomagam. taki wzór na logo ;D
u Ciebie Mario to wygląda akuratnie cudnie Tongue
Ja też mam prywatną firmę i barwy na białym tle. Big Grin
mi osobiście bardziej podoba się logo na białym tle.
W EAGLE LOGISTIC to akuratnie wyjątek jest mega Big Grin
Ja tam w swojej vs mam wyróżniające się malowani, bo zielone Smile Pomarńczowych samochodów w vs też w sumie nie widziałem Smile

Norbl

A u nas w Express Logistic są niebieskie Smile Logo fajne, tylko jakbyś zmienił tą planetę na coś innego tak jak proponował etruck, to byłoby jeszcze lepiej.
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie