eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [ETS2]Russian Open Spaces
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Jest to mapa Rosji do ETS2

Image

Jest już wersja ROS 3.0 dla patcha 1.22. Mapa jeszcze ma problemy z połączeniem z RusMap i PM (informacje wyczytane, niesprawdzone empirycznie - mam pilną dostawęWink )
Cytat:"Russian Open Spaces" v3.0

Map of Russia (62 cities)

Update 3.0:
- Optimizing map
- Modified winter prefabs
- Modified models
- Added new models
- Added new prefabs: police posts, a u-turn on the highway, car with the company, bridges, and repaired bridges
- Added new roads
- Adedd new broken roads
- Modified all trailers and cargo
- New company "warehouses" (difficult parking)
- Added module "russia.mbd" for standalone map
- New universal dealer with the company
- Fixed bugs previous version

Setup:

- Downloads all files
- Extract arhive
- Cut and paste those .scs files into your mod folder directory

Supported versions of the game:

1.22.x + DLC Going East! + DLC "Scandinavia"

Author: МОРОЗОВ
Testers: sowa, Olsestar
Author of new models: Gricko, kosa6414, oq37, klipstoeun8839
Used models mario1961

Część 1:

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Część 2:

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Część 3:

Pobieranie Modyfikacji:

Dodatki:
High Speed:

Pobieranie Modyfikacji:

No sound:

Pobieranie Modyfikacji:

More traffic:

Pobieranie Modyfikacji:

[align=center]Proszę nie dawanie komentarzy w stylu "Ale fajny ... - Czy działa na wersji xxx - to ściągnij i sprawdź"
Fix na połączenie Open Spaces z RusMap.

Pobieranie Modyfikacji:

PS.

Ciężki orzech do zgryzienia teraz mam Wink

Perdon za v2.2
Dodam kilka linków potrzebnych do współpracy tej mapy z innymi popularnymi:

Angielskie nazwy

Pobieranie Modyfikacji:

ZOOM (ja go używam na wszystkich profilach :E )

Pobieranie Modyfikacji:

Mapa Satelitarna dla map (jak ktoś chce mieć atlas :E )

Pobieranie Modyfikacji:

Fix na textury sniegu - tylko z promodsem (wczywywać po promodsie).

Pobieranie Modyfikacji:

Wszytko umieszczone w pierwszym poście.
Połaczone :EAA + RusMap + Pol.Reb.Reload. + ProMods + Project Balkans + Russia Open Spaces według opisów z tej strony http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=185942
Wszystko jak na razie działa i nic się nie rozjeżdza.
Mowilem, ze to musi sie dac polaczyc! Big Grin Atak nawiasem mowiac moze ktos poda kolejnosc, niemiecki nigdy nie byl moja mocna strona Tongue
Na stronie którą podałem jest w niemieckim i niżej w angielskim
Mam problem ze znalezieniem kilku plikow.. Np. Map20 connection fix for rusmap 1.5.2+Russian Open Spaces cos tam..
Poprawiony fix na textury sniegu dla ROS + ProMods.

Pobieranie Modyfikacji:

Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie