18/10/2015, 05:32 PM
Witam zapewne małe osób mnie zna gdyż kiedyś byłem jako nijaki TiRoWiEc na MC etc. podobnych forach potem przesiedliłem się na strony o ls i tak zostało do dziś ..do ls robie mody na poważnie btw. modeluję w ac3d ale od pewnego czasu mam z lekka dość tego ls.. same cepy siedza na forach modding upadł i o.. Więc postanowiłem powrócić do korzeni i do ETS i oto witam ja was
Mam na imie Jarek
Kończe gimbe.. tak niestety jestem gimbem..
nie lubie sie uczyć ale lubię mechanikować przy chociażby skuterze.. czy też przy samochodzie tak samochodzie mogło by się wydawać że taki"dzieciak" na samochodzie? tak ja jeżdżę samochodem z jakieś dobre 5 lat z czego raz mnie policja złapała ale to mnejsza o to przy okazji nie jestem z patologicznej rodziny byście sobie nic nie pomyśleli
Reszta info jak ktoś będzie chciał to niech pisze Elo
Przy tym bd się pilnował regu choć narazie na pamięć go nie znam
Mam na imie Jarek
Kończe gimbe.. tak niestety jestem gimbem..
nie lubie sie uczyć ale lubię mechanikować przy chociażby skuterze.. czy też przy samochodzie tak samochodzie mogło by się wydawać że taki"dzieciak" na samochodzie? tak ja jeżdżę samochodem z jakieś dobre 5 lat z czego raz mnie policja złapała ale to mnejsza o to przy okazji nie jestem z patologicznej rodziny byście sobie nic nie pomyśleli
Reszta info jak ktoś będzie chciał to niech pisze Elo
Przy tym bd się pilnował regu choć narazie na pamięć go nie znam