krysio992
26/10/2015, 12:05 PM
Witam. Mam do przedstawienia taką propozycje zmiany na forum ogólnie napisze o co chodzi. Myślę że nie tylko ja się spotkałem z taką niedogodnością że zakładam temat który dotyczy jakiegoś problemu który bym chciał dość szybko rozwikłać, a tu wchodzi nasz Administrator lub MAD MAX, fanatycy dodawania modyfikacji na forum (oczywiście tu żartuje) i nasze okienko Statystyk zalewa masa modów po czym nasz temat znika
I teraz do rzeczy myślałem nad czymś takim aby okienko "Statystyki forum" podzielić na 2 części w jednej to co było dotychczas oprócz modyfikacji, a w drugiej właśnie wszystko co jest w dziale "Download"
Mniej więcej mogło by to wyglądać tak (robione w paincie XD)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Myślę że też ciekawym rozwiązaniem mogło by być po prostu dodanie "suwaka" w oknie ze Statystykami
Co sądzicie na ten temat, bardzo proszę kto chce niech się wypowie czy pomysł jest ciekawy czy raczej nie przydatny
Pozdrawiam
I teraz do rzeczy myślałem nad czymś takim aby okienko "Statystyki forum" podzielić na 2 części w jednej to co było dotychczas oprócz modyfikacji, a w drugiej właśnie wszystko co jest w dziale "Download"
Mniej więcej mogło by to wyglądać tak (robione w paincie XD)
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Myślę że też ciekawym rozwiązaniem mogło by być po prostu dodanie "suwaka" w oknie ze Statystykami
Co sądzicie na ten temat, bardzo proszę kto chce niech się wypowie czy pomysł jest ciekawy czy raczej nie przydatny
Pozdrawiam