eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Witam wszystkich
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

PRAWY80

Siemko!

Witam wszystkich jestem PRAWY zajmuje się od 2008 roku nagrywaniem imprez z Klubu Energy 2000 i w tym Energy 2000 Katowice od 2011 roku, tym też Speed Club (Stare Rowiska k. Skierniewic). Od 2010 grałem w Euro Truck Simulator, a od 2012 gram nadal w Euro Truck Simulator 2 już w wersji 1.21.1. Co mnie skłoniło do zarejestrowania na tym forum to na pewno to iż można pobrać z tego forum modyfikację Poland Rebuilding do gry ETS 2 już w wersji 1.98.
Nie tylko zajmuję się setami ale również znam BB Code i jak posługiwanie się im w pisaniu postów, w 2009 bylem składzie dawnego forum muzycznego.
Pozdrawiam Smile

Ps. wiem o tym forum od Wujka Bohuna i jego oglądam kolejne filmiki z serii ETS2
Witam kolego!
Witamy na naszym forum Wykrzyknik
Siema ! Na tym forum nie tylko pobierzesz PR 1.98 Big Grin
Witaj! PR jest z tej całej masy modów na forum. Pobieraj sobie dowolne modyfikacje. Nikt Ci nie broni ich pobierania. Wink
Witam na forum mam nadzieję że mile będziesz tu spędzał czas.
Mamy nadzieję że zapoznasz lub zapoznałeś się z lekturą pod tytułem Regulamin Smile
Witaj. Zapraszam do udzielania się Wink
Witaj fajno że dowiedziałeś się od Wujka Bohuna o forum,choć ma on małe pojęcie ale na ty poprzestanę bo to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Witaj na forum Smile Energy 2000, powiadasz. Czyli sympatyk dobrej muzy, jak sądzę. Miło Big GrinBig Grin
Witaj na forum !! Mam nadzieję że nie tylko będziesz zaglądał tu po modyfikacje,ale również będziesz się aktywnie udzielał Smile
Oczywiście zapraszam do regulaminu Wink
Stron: 1 2
Przekierowanie