eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Skiny Porszaka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3

Futrzaczek99

Cześć!
Stwierdziłem, że czas już założyć sobie temat tutaj. Będę wstawiać tu głównie skiny do naczep.
Widzieliście w dziale D/L Paczki skinów, zestaw Mirjan, więc nie będę go tutaj wstawiać.

Proszę was o opinie nt. tej naczepy.
Jest to taki zwykły, nie zwykły Krone Coolliner od SCSu, tyle, że zremappowany przez Matdom'a. Jest dwustronny, można malować tylny zderzak i dach.
Ma także poprawione lampy.

Ja zrobiłem: taśmy odblaskowe z tyłu i na boku, loga Krone na przodzie, na boku i na kufrach i naklejki z tyłu. Łącznie z "PL", "80", "70".

Image

Image

Image

Image

Image
Loga Krone na przodzie

Image
Naczepa od boku

Image
Poprawione światła

Czekam na ocenę Smile

Pozdrawiam!

Futrzaczek99

A o ile tak mniej więcej? 33%, 50%?

Futrzaczek99

Tak będzie ok?

Image

Image

Image

Image

Futrzaczek99

Tak będzie dobrze?

Image

Image

Image

Chce zostawić ten napis Krone z tyłu Niebieski, nie chce robić tak jak na zdjęciu. Poza tym to chyba jest nowsza wersja naczepy, bo w starszej ten napis jest pełny.

Futrzaczek99

Stwierdziłem, że boczne taśmy odblaskowe są do poprawy.

Futrzaczek99

W sumie to nie będę ich łączyć, żeb były ciągłe te odblaski, tylko je odpowiednio ze skaluje i zrobie wersję żółtą tych odblasków.

Futrzaczek99

Skończyłem już projektowanie nowych taśm odblaskowych. Teraz będę je testował.
Są lepiej wyskalowane, niż wcześniej (są mniejsze), mają lepszą teksturę.
Będę poprawiał placement logo krone na tyle, kufrze, z boku i z przodu.

Futrzaczek99

Dobra. Jest już wersja końcowa.

Image
Naczepa od przodu

Image
Od tyłu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Image
Tył 2

Poprawiłem umiejscowienie logo Krone na wszystkich elementach, poprawione taśmy odblaskowe (są mniejsze, z logiem krone) Teraz będę pracować nad designem, czyt. skinem i naklejkami. Macie jakieś swoje propozycje na naklejki na tył?
Skin dobry a zwłaszcza ta naklejka z tyłu Tongue

Futrzaczek99

Sponsoring Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie