eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Yolo ^^
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Szwagier

Także tego, troszki czasu na forum jestem, a sie nawet nie przywitoł :E

To jedziemy, Dawid, 14 lat, mieszkam w Aleksandrowie (+/- 15km od Mławy), miejscowość jest usytułowana wzdłóż krajowej 7'ki. Uczęszczam do 2 klasy gimnazjum, ale po gimnazjum planuję uczęszczać do zawodówki na kierunek mechanika. Interesuję sie ciężarówkami, ogólnie motoryzacją, wędkarstwem też. Big Grin
Moim hobby jest jazda na rowerze. Wink Czo by tu jesio, już nic, haraszo winc jesio roz zdrastwujcie :E

iKrulky

Elo, nie polecam zawodówki xD
Witaj na forum Big Grin Też mam 14 lat i mam zamiar iść do zawodówki na mechanika Ok Big Grin

Szwagier

(09/11/2015 06:17 PM)iKrulky napisał(a): [ -> ]Elo, nie polecam zawodówki xD

Dlaczego, jak chcesz robić coś konkretnego w życiu to jest to dobry wybór. Smile

Szwagier

(09/11/2015 06:17 PM)MłodY Teka napisał(a): [ -> ]Witaj na forum Big Grin Też mam 14 lat i mam zamiar iść do zawodówki na mechanika Ok Big Grin

Przybij żółwika 2smiech

iKrulky

(09/11/2015 06:18 PM)Młody. napisał(a): [ -> ]

Dlaczego, jak chcesz robić coś konkretnego w życiu to jest to dobry wybór. Smile

Sam chodze, jaja jak berety, samowolka Tongue

Szwagier

(09/11/2015 06:23 PM)iKrulky napisał(a): [ -> ]
(09/11/2015 06:18 PM)Młody. napisał(a): [ -> ]

Sam chodze, jaja jak berety, samowolka Tongue

Już kocham zawodówki 2smiech
Kurcze widzę że nie tylko ja się wybieram do zawodówki na mechanika Big Grin Siema,witaj na forum ! :E

Spajk

Też odradziłbym zawodówkę no, ale to Twoja indywidualna decyzja. Przy okazji siema Smile
No to witaj jak jesteś z Aleksandrowa to rzut beretem mam do ciebie no taki mocniejszy rzut :E
Stron: 1 2
Przekierowanie