eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Czy ten laptop pójdzie z ETS 2?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy ten laptop pójdzie z ETS 2?

Jeśli tak, na jakich detalach może pójść pod uwzględnieniem podstawki + DLC East! + Promods 2.0 (bo chcę to pobrać w przyszłości) + DLC Skandynawia.

Laptop, który chcę kupić to LENOVO Y50-70 59-445843. Planuję go kupić na raty, bo nie stać mnie na zakup od razu.
A możesz chociaż napisać, o jaki chodzi laptopPytajnik
RefreshWykrzyknik
Pójdzie bez problemu na tym laptopie, a tobie Prokos radzę się nie udzielać jak o czymś nie wiesz, bo z twojego postu nic nie wynika i mało tego jest nie do zrozumienia.
(28/11/2015 04:50 PM)Ranger napisał(a): [ -> ]Pójdzie bez problemu na tym laptopie, a tobie Prokos radzę się nie udzielać jak o czymś nie wiesz, bo z twojego postu nic nie wynika i mało tego jest nie do zrozumienia.

Zadowolony? Post usunięty specjalnie dla ciebie.
I teraz druga część: na jakich detalach może pójść pod uwzględnieniem podstawki + DLC East! + DLC Skandynawia + Promods 2.0 (bo chcę to pobrać w przyszłości).

Ps. Jeśli problem rozwiążę, temat można zamknąć, jednak proszę o niewstawianie go do sekcji Sprawy Rozwiązane. A gdy będę dzielił się wrażeniami, proszę o jego otwarcie. Jednak o tym powiadomię na PW.
Więc temat zamykam, proszę o poinformowanie gdybym miał temat otworzyć.
Przekierowanie