30/11/2015, 10:51 PM
W tym wątku bede wam przedstawiał moje trasy moją Renóweczką.
Tak sie prezentuje w tę mokrą noc:
Podejdźmy bliżej:
A tak wygląda w środku:
Autko ma obecnie jakieś 130km na liczniku-przy odbiorze miało (uwaga!) 1.6km.
Silnik 2.3 dci biturbo 165KM.
Zabudowa 10eu
Zawieszenie tylne resor+poduszki
Firanko-burta bez naciągu z obu stron
Dach zabudowy podnoszony i odsuwany
Kurnik obszerny i dobrze zmrożony ( mimo webasta które nie było uzyte bo nie chciało mi sie kurnika zamykać na czas jazdy)
Skrzynia VI z trybem eco (wyłaczanie silnika na postoju np na światłach-ponowne uruchomienie po wciśnięciu sprzęgła)
Elektryka wnętrza,kilma,komputer pokładowy,radio z cd i mp3 oraz usb a takż ewbudowany system głośnomówiący na bluetooth,klimatyzowany schowek,dwa wyjścia usb,multum schowków( w samych drzwiach 6 kieszeni),kompresor ukryty w schowku pod podwójną ławką pasażera(bardzo pojemny),regulowana kierownica oraz fotel( w kilku płaszczyznach),wszelakie systemy bezpieczeństwa, system podpowiadajacy moment zmiany biegu na wyższy/niższy,jasiek w kierownicy
Tak sie prezentuje w tę mokrą noc:
Podejdźmy bliżej:
A tak wygląda w środku:
Autko ma obecnie jakieś 130km na liczniku-przy odbiorze miało (uwaga!) 1.6km.
Silnik 2.3 dci biturbo 165KM.
Zabudowa 10eu
Zawieszenie tylne resor+poduszki
Firanko-burta bez naciągu z obu stron
Dach zabudowy podnoszony i odsuwany
Kurnik obszerny i dobrze zmrożony ( mimo webasta które nie było uzyte bo nie chciało mi sie kurnika zamykać na czas jazdy)
Skrzynia VI z trybem eco (wyłaczanie silnika na postoju np na światłach-ponowne uruchomienie po wciśnięciu sprzęgła)
Elektryka wnętrza,kilma,komputer pokładowy,radio z cd i mp3 oraz usb a takż ewbudowany system głośnomówiący na bluetooth,klimatyzowany schowek,dwa wyjścia usb,multum schowków( w samych drzwiach 6 kieszeni),kompresor ukryty w schowku pod podwójną ławką pasażera(bardzo pojemny),regulowana kierownica oraz fotel( w kilku płaszczyznach),wszelakie systemy bezpieczeństwa, system podpowiadajacy moment zmiany biegu na wyższy/niższy,jasiek w kierownicy