eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: zapowiadana data premiery ATS
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
No w końcu chyba od 2013 czy 2014 zaczęli tworzyć a premiera i możliwość będzie testowania marca 2016r!
P.S na internecie już można dawno pobrać ATS 2smiech.
@EDIT
Już tylko 114 dni do premiery Smile.
(06/12/2015 07:22 PM).::Prokos::. napisał(a): [ -> ]No w końcu chyba od 2013 czy 2014 zaczęli tworzyć a premiera i możliwość będzie testowania marca 2016r!
@EDIT

Wątpie że teraz się to da sciągnąć
(06/12/2015 07:45 PM)Truck781 napisał(a): [ -> ]
(06/12/2015 07:22 PM).::Prokos::. napisał(a): [ -> ]No w końcu chyba od 2013 czy 2014 zaczęli tworzyć a premiera i możliwość będzie testowania marca 2016r!
@EDIT

Wątpie że teraz się to da sciągnąć
Da się bo nawet na YT sobie wpisz „American Truck Simulator Download” i pełno ci tego pokaże i te instalatory naprawdę ATS pobierają tylko że wolę czekać na oficjalną premiere i wtedy testować. Smile
Prokos tylko, że pobierając takie pseudo ATS z YouTube to wirusy są przy tym masz gwarantowane ponieważ nawet SCS Software ostrzegało przed tym.

A co do ATS to nigdzie nie ma jeszcze, żadnej wersji tej gry.
(06/12/2015 08:53 PM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Prokos tylko, że pobierając takie pseudo ATS z YouTube to wirusy są przy tym masz gwarantowane ponieważ nawet SCS Software ostrzegało przed tym.

A co do ATS to nigdzie nie ma jeszcze, żadnej wersji tej gry.
Zgadzam się z tym
No to teraz dopiero zacznie się hype na ATS Wink Mnie ta gra przestała interesować po informacji, że to żaden progres, lecz ETS 2 z mapą USA, i ich ciężarówkami...Dla mnie to za mało,bym zrezygnował dla niej z Euro Sima.
Ja bym proponował wrzucić na luz z tym terminem.
Trzeba brać pod uwagę że "Marzec" to i dobrze 31 Marca a dodatkowo to jest 'prognoza' a nie pewnik.
Wystarczy że w lutym zapowiedzą 'małe opóźnienie' i nici z tego odliczania dni do premiery.

Ja tam liczę chłodno na okolice gdzieś miesiąca Maja (optymistyczny wariant to Kwiecień ) biorąc pod uwagę wszelkie prawopodobne opóźnienia i zmiany.

EDIT:
A co do gry, to widzę tutaj mocno zmodowany ETS2.
Wystarczy zagrać na całkiem nowej mapie (powiedzmy Hungary) mod na nową ekonomie (można nawet samemu pogrzebać i poprzestawiać), całkiem nowe ładunki, naczepy, trucki 'amerykańce' ...itd
Mamy w sumie coś podobnego.Ta sama podstawa ale niby coś nowego.

W grze można praktycznie zmienić i zmodować wszystko począwszy od ekranu startowego.
Jakby ktos tak dokładnie 'przysiadł' nad grą to moze zobić całkiem 'nową' grę

Oczywiście SCS zrobi to dokładniej wrzucając przy okazji kilka swoich unikatowych drobiazgów do gry.
Czyli mamy nareszcie informację na którą pewnie wiele osób czekało więc teraz tylko odliczać dni do premiery.
Stron: 1 2
Przekierowanie