Tak jak w temacie. Piszcie swoje gry dzieciństwa, których nie zapomnicie do końca życia.
To ja zacznę.
Moje gry dzieciństwa to:
GTA III (oryginalna WOW), GTA Vice City (pirat), NFS Underground 2 (pirat), 18WoS Across America (oryginalna), FIFA 09 DEMO i mnóstwo gier na gry.pl
Ja bardzo dobrze wspominam GTA III, szczególnie, że grałem w nie z tatą jak miałem 4 lata
Pamiętam, że zawsze nie mogłem ukraść wozu strażackiego albo karetki
Ja grałem w dzieciństwie też w multum gier na gry.pl, wyspagier.pl, ale też w 18WoS Across America i w ETS 1.
Gry, w które grałem w dzieciństwie to głównie MK 2 (dla niewtajemniczonych: Mortal Kombat 2), NFS U1 oraz gry różnej maści na Pegazusa m.in. Duck Hunt
To co kolega wyżej na pegasusa - Duck Hunt (moja jedyna gra
) Eee NFS MW1, WRC (nie pamiętam jaka część) na PS1.
Trzeba odgrzać ten temat
Gothic
Risen
Need For Speed Carbon
Need For Speed Underground 2
Need For Speed Most Wanted 2005
A no i oczywiście GTA SA
Drax odgrzał temat to i ja dołożę swoją cegiełkę
!
Jak każdy chyba grałem dużo w gry ze stron gry.pl czy wyspagier. No i tutaj już chyba standard: Mario Super Bross, GTA SA, NFS Carbon i Underground 2 oraz w późniejszym momencie LS11 i ETS1, GTS czy też Haulin.
Colin Mcrae 2, Gran Turismo 2 na PS1, a na PC najstarszy WOS potem Pedal to the Metal kupione z gazetą, Haulin, bardzo długo ETS1 i chwilę w GTSa jakiś FS09 i 11 po drodze, a nawet Landwirschaft Simulator czyli przodownik FS.
Ja w dzieciństwie grałem w need for speed Hot pursuit czy jakoś tak grałem w fs 11, ets1, z gier typowo dla dzieci była stronka gralandia xD. Co do zwykłych gier to co mi się przypomina to jeszcze GTS, fs13 i UKTS. Grałem też w Scania Truck Driving Simulator i John deere drive green.
Kiedyś to było
.
Kiedy wy graliście w dzieciństwie w jakieś FS czy tam LS ja grałem w Sim Tracotr to była gierka,wchodziło też tak jak koledzy wyżej NFS od Underground po Most Wanted 2005,oczywiście GTA to było na pierwszym miejscu III,VC,SA wpadało też ets1,18 Wos,Rigs Of Roads,Quake 3 Arena, Kangurek Kao 2 i 3, Warblade, Call of Duty,Pocket Tanks,Modi i Nana,Kajko i kokosz,Wyścigi kurczaków,Toon Car,Ford Racing,Jucied,Colin 2.0, Tomb Raider i wiele wiele więcej