Jest kompatybilna z PM 2.0?
Ktoś używa tego moda ? jest jakaś znacząca róznica ?
U mnie ten mod automatycznie wyłączył zime , spadek fps-ów chyba żadnych . Natomiast jakiś duzych różnic niezauważyłem w grafice .
Kompatybilna, ja widzę różnicę i to sporą xd Bardzo fajny mod
Kompatybilna, jest różnica jeszcze zależy jak ustawicie pliki. Ja obecnie Sb ustawiłem tak pliki i jestem zadowolony. Możecie spróbować jeszcze dać '' standart '' niżej, aa przed tym '' effects '', a różnice zauważycie na pewno
Wystarczy pokombinować z ustawieniem plików w menadżerze modów.
Hardcor - te mapy mają mieć największy priorytet a nie najmniejszy jak ty masz, i również mapy masz źle ustawione bo powinny być w miejscu tego modu real graphic
@Etruck - kawałek menadżera modu jest ucięty to raz, aa dwa mapa promods 2.0 mi działają dobrze ponieważ ustawiałem je wg poradnika MM i nie narzekam bo nie wywala z gry ani nic.
Nie mówię że ten mod graficzny ma być tak ustawiony, ale akurat mi działa w takim ustawieniu, aa jak komuś coś nie działa to niech próbuje innej kombinacji, proste.
W niektórych miejscach PM 2.0 występują z nim crashe. A szkoda, bo mod jest piękny
Wywal z pliku PM def folder climate oraz climate.promods.sii. Jeżeli używasz do tego rusmap, to samo