Hejka! Postanowiłem podzielić się z wami moją wiedzą nt. moddowania do ETS2. Poradniki kierowane są głównie do osób, które dopiero zaczynają pracę z programem Zmodeler 3. Na początek zacznijmy od czegoś łatwego tj. Import i Export modelu.
W kolejnym poradniku będzie dodawanie i usuwanie rzeczy z modelu.
Zachęcam do komentowania oraz subskrybowania kanału
Panie ale zgodnie z regulaminem o takich rzeczach się nie mówi (przynajmniej publicznie bo to co tam kto robi na PW to mnie nie interesuję )
Ale ogólnie ludzie na mieście coś tam gadają, iż owy legendarny crack istnieje gdzieś w odmętach googla ale tylko do wersji gry 1.28.x bo nowszych .pmg nim nie odpalisz i tak
(04/01/2020 03:52 PM)Adriano1151 napisał(a): [ -> ]A to przepraszam bardzo To kurde w czym teraz można przerabiać?
Na ten moment najlepsza opcja to Blender + oficjalne narzędzia SCS bo jest darmowy, zawsze aktualny no i nie trzeba się bawić w piractwo
Jedyny minus to, że trzeba się do niego przyzwyczaić jak ktoś wcześniej działał w zmoda (wiadomo ogólne zasady edycji modeli są takie same w każdym programie ale występują pewne różnice w funkcjonalności danego programu)