eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [Prace]B&M Transport / Virtual Spedition
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4

Benek999

Siema będąc na podwórku z kolegom wymyśliliśmy, żeby zrobić własną VS no i tak właśnie powstał pierwszy skin na naczepę do naszej VS zostało jeszcze trochę roboty bazę trzeba zrobić, ciężarówki i ogarnąć forum gdybyście mogli mi podać dobrą domenę na którą mógłbym postawić te forum. A i nie zapomnijcie ocenić mojej pracy oraz co mógłbym zmienić Smile krytykę przyjmuję na klatę! to motywacja dla mnie.
Image
Image
Naczepa prosta, więc jest ładna Smile
Proponowalbym dodac mape europy z zaznaczonymi panstwami do ktorych jezdzicie

Benek999

Taki zestawik
Image
Przód ciągnika jeszcze jakoś ujdzie, ale bok zmienił bym całkowicie Tongue Numer tel daj normalną czcionką i je lekko opuścił i nad numerami dać logo firmy tak by nie wychodziło poza drzwi.

Benek999

(24/01/2016 11:54 PM)MłodY Teka napisał(a): [ -> ]Przód ciągnika jeszcze jakoś ujdzie, ale bok zmienił bym całkowicie Tongue Numer tel daj normalną czcionką i je lekko opuścił i nad numerami dać logo firmy tak by nie wychodziło poza drzwi.
Dzięki trochę to potrwa zamiast wydam VS bo chcę mieć wszystko na ostatni guzik dopięte a nie, żeby były potem jakieś problemy itd. Smile

Benek999

Młody Teka dzięki Big Grin tak obecnie prezentuje się 2 zestaw. Mana muszę jeszcze poprawić bo to masakra Smile jeżeli mógłbym coś dodać do tej renaty to piszcie
Image
Image

Futrzaczek99

Małe niedopatrzenie, na naczepie, z przodu.
Wg mnie, powinno być Russia, a nie Russian, bo to pierwsze znaczy Rosja, a drugie to po prostu Rusek, Rosjanin.

Poza tym, jak dla mnie, napisy powinny być w jednym języku.
Espana - Spain
Deuschland - Germany
No albo ewentualnie:
Polska
Rosja (cyrylicą)
Deuschland
France
Espana

Futrzaczek99

Tak jest napisane na naczepie Big Grin
Powinno być Deutschland

Benek999