eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: TRUCK PHOTOGRAPHY - Dominik Szanecki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Cześć!
W tym temacie będę zamieszczał zrobione przeze mnie zdjęcia Smile
Ostrzegam! Nie jestem profesjonalnym fotografem!

Dzisiaj wracając do domu urozmaiciłem sobie trochę drogę...
...Nie miałem aparatu, więc wziąłem do ręki telefon i zacząłem robić zdjęcia Smile

Oto one:
Image
Image
Image
Jeżeli ci się spodobało napisz Smile
Wiem, że zdjęcia są pomazane i słabe kadry, ale nie mam sprzętu i muszę się jeszcze wiele nauczyć.

Szwagier

Widzę że złapałeś kolesia ze Schade :3
Ładne fotki. Ja też pstrykam fotki telefonem i jak wuidać z mojej sygnaturze można tel zrobić zaczepistą fote ( bez obróbki jest). Moj tel to Sony Xperia LTE.
Trzymajcie kolejną porcję fotek Wink

Image
Image
Image
Image
Image

Może komuś się spodobają Big Grin
Szkoda, że zdjęcia są rozmazane.

Ładną babunię złapałeś. Big Grin
Widzę że ktoś jeździ marną podróbką Vectry C :E Jak na razie może być , ale robienie zdjęć lustrzanką jest 100 razy wygodniejsze i również zdjęcia wyglądają lepiej. Jak chcesz nadal robić zdjęcia telefonem to rób zdjęcia seriami (nie pamiętam jak jest w androidzie ,ale w Iphonie przy dłuższym przytrzymaniu tej pseudo migawki robi foty seriami , więc zawsze można coś dobrego wybrać) I jak już robisz zdjęcia z samochodu to staraj się robić takie jak na 3 zdjęciu tylko trochę przy mniejszym zoomie :E Życzę powodzenia !
Avensis to marna podróbka Vectry? Tongue
Dzięki za radę Big Grin
(02/02/2016 06:36 PM)Dominiko napisał(a): [ -> ]Avensis to marna podróbka Vectry? Tongue
Dzięki za radę Big Grin

No jo jo only Vectra :E
W drodze do Chorwacji...
Image
To foto fajne
10/10
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie