eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Osiągniecia Steam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na Steam pojawiły się 2 nowe osiągnięcia do ATS.

Image

Wypatrzyłem je dopiero dziś.

Pierwsze to odkrycie wszystkich miast w Nevadzie.
Drugie to dostarczenie ładunków do obu kamieniołomów w Nevadzie.

Pierwsze z automatu po zalogowaniu powinienem mieć zrobione ale drugie to nie jestem pewien czy kiedykolwiek miałem jakiś ładunek do kamieniołomów Tongue

Życzę dobrej zabawy i chwalcie się ile osiągnięć już macie Smile
No mi z automatu, a powinno nie załapało i jeszcze mam taki myk jak w ETSie zmienie profil to mi postęp w osiągnięciach się zeruje. Normalne to?
A mi też z automatu nie zaliczyło żadnego nowego osiągnięcia Smile
Na nowym profilu od nowa bedzie ci się odznaczało ale na steam powinny być odznaczone wszystkie które do tej pory zdobyłeś jakimkolwiek kontem i chyba data zakończenia osiągniecia będzie widniała pierwsza a nie następna czy najświeższa.
Dobrze wiedzieć, dzięki tak by było najlepiej, jak wrócę z roboty to obadam.
No i ciekawostka.
Przejechałem po Nevadzie przez 4 miasta, z czego do jednego miałem dostawe. Przejechałem przez centrum dla pewności i nie zaliczyło mi żadnego miasta do osiągnięcia o odkryciu miast.
Jest zdecydowanie błąd jakiś który nie pozwala zrobić tego osiągnięcia jeśli już sa miasta odkryte.

taquito

Z tego co już wcześniej wyczytałem to osiągnięcia będą działały dopiero po aktualizacja ATS. Chyba przy aktualizacji, która wprowadzi steam workshop.
I to jest bardzo ważna wiadomość Big Grin
te osiągnięcia nic nie wnoszą do gry ani do niczego sie nie przydadzą więc nie wiem po co w ogóle są te osiągnięcia
Te osiągnięcia tak jak i cała gra jest dla zabawy.
Przekierowanie