eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Garaż u Wilka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

RAQ

Witajcie, wujaszek Wilku33 chce się wam czymś pochwalić.
Młody... Ambitny... Co ja piszę, po prostu z nudów potrafiłem wymodelować sobie cacka do gry Gta San Andreas.

VW Crafter by Wilku33 ( Do tej pory nie wydany )
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. by Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść., on Flickr
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. by Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść., on Flickr

Mercedes Sprinter 2015 (S) Ambulans ( Wydana wersja z normalną belką )
Ambulans z belką wbudowaną, wciąż PRIV i tak zostanie.

Moją twórczość i edycje modów możecie zobaczyć sobie w działach z multimedią z gier. Smile
Fajnie to wygląda Tongue

RAQ

Dziękuję, nawet się odwdzięczyłem za miłe komentarze reputką. Smile
No ładnie, ładnie Big Grin

Czy w GTA SA jest opcja włączenia rozdziałki 16:9? Tak się pytam z ciekawości Wink

RAQ

Nieee... Nie ma, po prostu paint kolego. Big Grin
Brawo Ty!..........
Przekierowanie