14/05/2016, 12:35 PM
14/05/2016, 12:35 PM
14/05/2016, 12:49 PM
Życzę powodzenia
14/05/2016, 04:11 PM
09/08/2019, 09:30 PM
Po 3 latach nieobecności zaprezentuję sieć tramwajową Krakowa narysowaną w Adobe Illustrator. Rysowałem to około 4 godziny. Cały schemat jest w 100% zgodny z realem i uwzględniłem w nim trasy, które są projektowane i budowane (tzn. Trasa Łagiewnicka na chwilę obecną). W planach mam również inne projekty.
Legenda:
kolor czerwony - trasa zamknięta na czas określony
kolor czarny - trasa przejezdna
kolor żółty - trasa zamknięta na czas awaryjnego remontu (tzn. od 1 - 3 dni)
kolor szary - trasa projektowana, w budowie
PH - zajezdnia tramwajowa Nowa Huta
PT - zajezdnia tramwajowa Podgórze
Pozdrawiam,
Kuba_.
Legenda:
kolor czerwony - trasa zamknięta na czas określony
kolor czarny - trasa przejezdna
kolor żółty - trasa zamknięta na czas awaryjnego remontu (tzn. od 1 - 3 dni)
kolor szary - trasa projektowana, w budowie
PH - zajezdnia tramwajowa Nowa Huta
PT - zajezdnia tramwajowa Podgórze
Pozdrawiam,
Kuba_.
09/08/2019, 11:58 PM
Pomysł na taką zabawę ciekawy i oryginalny oraz co do wykonania też nie można nic złego powiedzieć.
10/08/2019, 02:51 AM
Bardzo dziękuję za miłe słowo
09/04/2023, 01:51 AM
Tym razem po 4 latach, chciałem do czegoś wrócić, a wcześniejszym moim konikiem było właśnie rysowanie schematów różnych sieci komunikacyjnych. Tym razem wybór padł na coś bardziej fikcyjnego, i podziemnego. Mowa tutaj o schemacie metra.
Przewidziałem kilka smaczków, niektóre stacje nie są jeszcze do końca zbudowane, nie posiadają łącznic z innymi. Schemat jest rozwojowy, na pewno będę wprowadzać do niego jeszcze wiele zmian. W każdym razie, podsyłam do oceny, przez innych, a może dowiem się jeszcze czegoś ciekawego. Wszak jest tutaj dużo różnych ludzi. Schemat zawiera - 7 linii metra (w tym 5 w pełni przejezdnych, 6 i 7 jest planowana do 2042 roku). W dolnym lewym rogu można znaleźć legendę, zatem zapraszam też do niej.
Przewidziałem kilka smaczków, niektóre stacje nie są jeszcze do końca zbudowane, nie posiadają łącznic z innymi. Schemat jest rozwojowy, na pewno będę wprowadzać do niego jeszcze wiele zmian. W każdym razie, podsyłam do oceny, przez innych, a może dowiem się jeszcze czegoś ciekawego. Wszak jest tutaj dużo różnych ludzi. Schemat zawiera - 7 linii metra (w tym 5 w pełni przejezdnych, 6 i 7 jest planowana do 2042 roku). W dolnym lewym rogu można znaleźć legendę, zatem zapraszam też do niej.