eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Paint, Adobe Illustrator i inne tego typu pierdołki.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie! Dzisiaj rozpocząłem prace, nad malowaniem:
"Solaris Urbino 12 - Electric". Praca jest jak najbardziej autorska (oprócz autobusu). Autobus jest malowany do gry "Kraków KM" w, której uczestniczę. Serdecznie zapraszam do oglądnięcia prac na godzinę 13.

Image
Życzę powodzenia Wink
Efekt końcowy, pokazuje tylko że wystarczy trochę chęci aby autobus wyglądał przepięknie. Autobus otrzymał nowe drzwi, logo, i nazwę firmy fikcyjnej "KM Kraków".
Image
Po 3 latach nieobecności zaprezentuję sieć tramwajową Krakowa narysowaną w Adobe Illustrator. Rysowałem to około 4 godziny. Cały schemat jest w 100% zgodny z realem i uwzględniłem w nim trasy, które są projektowane i budowane (tzn. Trasa Łagiewnicka na chwilę obecną). W planach mam również inne projekty.

Image

Legenda:
kolor czerwony - trasa zamknięta na czas określony
kolor czarny - trasa przejezdna
kolor żółty - trasa zamknięta na czas awaryjnego remontu (tzn. od 1 - 3 dni)
kolor szary - trasa projektowana, w budowie
PH - zajezdnia tramwajowa Nowa Huta
PT - zajezdnia tramwajowa Podgórze

Pozdrawiam,
Kuba_.
Pomysł na taką zabawę ciekawy i oryginalny oraz co do wykonania też nie można nic złego powiedzieć.
Bardzo dziękuję za miłe słowo Smile
Tym razem po 4 latach, chciałem do czegoś wrócić, a wcześniejszym moim konikiem było właśnie rysowanie schematów różnych sieci komunikacyjnych. Tym razem wybór padł na coś bardziej fikcyjnego, i podziemnego. Mowa tutaj o schemacie metra.

Przewidziałem kilka smaczków, niektóre stacje nie są jeszcze do końca zbudowane, nie posiadają łącznic z innymi. Schemat jest rozwojowy, na pewno będę wprowadzać do niego jeszcze wiele zmian. W każdym razie, podsyłam do oceny, przez innych, a może dowiem się jeszcze czegoś ciekawego. Wszak jest tutaj dużo różnych ludzi. Schemat zawiera - 7 linii metra (w tym 5 w pełni przejezdnych, 6 i 7 jest planowana do 2042 roku). W dolnym lewym rogu można znaleźć legendę, zatem zapraszam też do niej. Smile

Image
Przekierowanie