eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Morozov Express v 6.7
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Morozov Express 6.3 1.23
Image

Cytat:Map checked only ETS_2_Map_12.1

Map tested with DLC France

Added 13 cities

Use in place Map_Morozov_Express_6.3 map

Do not connect the two maps at the same time!

The order file is located in the manager the same as for
Map_Morozov_Express_6.3

Credits:
valera_t, morozov, voldemar56

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

lukaszek34

czy ta mapa działa sama z dodatkami modów
mi nie działa Sad

lukaszek34

to lipa bo jest w niej Rosja cała a tak trzeba dodać 2 mapy RM 1.6.3 i ROS 2.4 czy 3.0 bez spolszczenia miast
Aktualizacja w pierwszym poście.

lukaszek34

Lepsza jest mapa już Mario Map jest tam dużo połączeń z mapą Rosji co do tej mapy taka sobie
Mapę pobrałem sobie żeby ją sprawdzić co do zawartości. Ogólnie rzecz ujmując, nie pogramy sobie na niej w przypadku korzystania z zestawu ProMods i Projekt Balkan. Jak to się ma do mapy TSM - nie wiem, nie testowałem. Mapa Morozova dodaje spore obszar na wschód od PL, w tym Ukrainę. Ale jest ona zrobiona "po łebkach" otoczenie nie jest tak urozmaicone, jak np. w przypadku mapy RusMap. Miasta to zbiór nastawianych na sztukę blokowisk bez jakiegoś specjalnego wypełnienia tego otoczenia infrastrukturą towarzyszącą. Do tego na części obiektów zdaje się, że zastosowane są dosyć "ciężkie" teksturowania, gdyż w czasie jazdy np. z Lublina do Lwowa zaliczyłem kilka przycięć zajmujących 30 - 40 sekund.
# Aktualizacja modu w pierwszym poście.
Jestem ciekaw, dlaczego - pomimo dodania 13 miast oraz sporej części terenu i nowych dróg - wersja 6.7 "waży" tylko 740 MB, podczas gdy wersja 6.3 aż 1.35 GB.
Na czym zaoszczędzono? Smile
Nie koniecznie zaoszczędzali na czymś, możliwe że w poprzedniej wersji w pliku z mapami był folder autosave a w tej wersji go nie dali. To mniej więcej by się zgadzało.
Stron: 1 2
Przekierowanie