eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: MEGA MAPA V5.2 BY WEBB GAMES (1.24.X)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Authors: Webb Games

Download (2,2 GB)

Mega Mapa v5.2 by Webb Games (1.24.x) for Euro Truck Simulator 2 game.
Map checked without third-party mods: traffic, loads, schedule and weather!
I draw your attention that the card set is not for the weak computers, one less 8 GB RAM's.

You can not even try to put this kit!

Location of files in the manager from the bottom to the top:
ZOOM.scs
CARGAS_FIX.scs
11-MM_5.2.scs
10-MM_5.2.scs
9-MM_5.2.scs
8-MM_5.2.scs
7-MM_5.2.scs
6-MM_5.2.scs
5-MM_5.2.scs
4-MM_5.2.scs
3-MM_5.2.scs
2-MM_5.2.scs
1-MM_5.2.scs

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

moze ktos sprawdzic ,po rozpakowaniu jakby brakowało czegos ale mimo to mapa dziala
mody dodajemy: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.linkdomodu[./download] bez kropki Tongue
zdjecia jakieś mozna prosić??

lukaszek34

ja pobrałem z innej strony mapę jakieś tydzień temu mam pliki wszystkie
ok pobieram z innego zrodła i zaraz sie okaze..

faktycznie teraz wszystkie są..
Witam mapka widać fajna ale moje pierwsze wrażenia to jak dla mnie za ciemna noc a światła są tak słabe że często włączam długie bo nic nie widać,podświetlenie tablicy mam na full ale też ledwo widać zegary i to w nocy w ciągu dnia to wcale.Miałem kurs 2 poziom z katowic do moskwy czas do dostarczenia towaru 21 godz. a mi pokazywało że dojade za 36 godz. Narazie testuje dalej życze wszystkim szerokości
Czy ta mapa czymś się różni od mapy Mario?
Witam ponownie te ciemne światła mnie wkurzają znacie dobry mod na światła mogą być xenon-y tylko żeby po wgraniu ai miały widzoczne światła z tyłu bo takich modów to już pełno próbowałem i wkurza mnie gps w moim volvo jest tak mały że czasami nie wiadomo gdzie jechać i ostatnie czy można jakoś rozjaśnić żeby było widać zegary w grze już mam ustawione na maxa ,Z góry dzięki i szerokości mapka jak na razie super
auta ai przy mijaniu często wcześniej skręcają i uderzaja albo w naczepe albo w kabinne i uszkodzenia światła w ai włączają się około 21.30 potem prawie cały dzień świecą wieczorem kiedy powinny świecić to jadą po ciemku momentami ich nie widać gdzie można zmienić czas wł/wył świateł w ai??
Witam!
Mapa dobra, taka jak poszczególne mapy z których jest złożona.
Przejechałem 65328 km, przewiozłem 130 ładunków. ale teraz następnego ładunku nie da się
pobrać , ani szybka ani normalną przesyłkę.
Czy to możliwe żeby taka duża mapa miała ograniczenia PytajnikPytajnik
Pozdrawiam
Z.B.
Stron: 1 2
Przekierowanie