eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Scania R440 & Krone CoolLiner Citronex
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jest to zestaw do ETS2
Cytat:Siemanko Scanie i Kronke robioną dla pewnego Roberta który coś zleca do zrobienia, a później ma na Ciebie w******e. Jedynie wrzućcie sobie swoje lampy do naczepy.
Credits: PiotrNMR/Jurgen, Jaro, Wilkuu, Hypia02
HASŁO/PASSWORD: citronex
Wynosząc skopiujcie cały opisik Wink
Image
Spedyshare

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Dropbox

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Śmiga normalnie na 1.35 Smile

Ajgol3

ma interior czy trzeba dopisywać? :E
Chyba coś nie działa bo na wersji 1.35 widać tylko podwozie z maską i światłami a tak to nie ma kabiny ani nic ? Jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu pozdrawiam Wink .
(30/12/2019 04:40 PM)sebciogaming1888 napisał(a): [ -> ]Chyba coś nie działa bo na wersji 1.35 widać tylko podwozie z maską i światłami a tak to nie ma kabiny ani nic ? Jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu pozdrawiam Wink .

Wrzucenie na nowe drzewko.
(30/12/2019 05:40 PM)Iśmik napisał(a): [ -> ]
(30/12/2019 04:40 PM)sebciogaming1888 napisał(a): [ -> ]Chyba coś nie działa bo na wersji 1.35 widać tylko podwozie z maską i światłami a tak to nie ma kabiny ani nic ? Jest jakiś sposób na rozwiązanie tego problemu pozdrawiam Wink .

Wrzucenie na nowe drzewko.
Nie rozumiem "Wrzucenie na nowe drzewko" mógł byś mi to kolega jakoś jaśniej wytłumaczyć?
Musisz użyć zmoda.
Swoją drogą nie wiem po co taką kupę dodawać do pobierania. Xd
(30/12/2019 08:41 PM)Przedsiębiorca. napisał(a): [ -> ]Musisz użyć zmoda.
Swoją drogą nie wiem po co taką kupę dodawać do pobierania. Xd

Moglibyście przybliżyć w jakim sensie na nowe drzewko? (ogarniam zmoda)
Ten model to mega kupa nie warto tego przenosić.
(25/02/2020 08:50 PM)Matias00 napisał(a): [ -> ]Ten model to mega kupa nie warto tego przenosić.

Nie chodzi mi o ten model. Jest masa starych super modeli które mają ten sam problem i właśnie chce dowiedzieć się jak to zrobić.
Stron: 1 2
Przekierowanie