eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Great Poland v 1.1.8 by ModsPL + Slovakia Add-on 1.0
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Great Poland by ModsPL

Image
Image
Image

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: ModsPL
Wersja gry: 1.27.x

lukaszek34

z PM v 2.03 działa sprawdzałem z tym ze już ci miasta znikają Bydgoszcz Przemyśl Płock itd które są dodane do PM
(01/07/2016 02:59 PM)lukaszek34 napisał(a): [ -> ]z PM v 2.03 działa sprawdzałem z tym ze już ci miasta znikają Bydgoszcz Przemyśl Płock itd które są dodane do PM

To że się uruchamia to nie znaczy ze działa poprawnie.
Przecież to nadpisuje całkiem tereny Polski - praktycznie są to orginalne tereny. (dlc_east + parę zmian)

Z tego powodu po uruchomieniu tej mapy wraz z promods, nie tylko nie będzie miast Polski, które dodaje promods ale też kompletnie nie będzie połączeń na obszarach granicznych.(lub dalej gdzieś na mapie)
Znikną całkiem przebudowane miasta przez promods.
Nie musze tego nawet sprawdzać, bo to rozumie się samo przez się - sprawdź dokładnie na mapie wraz z promods.

Można powiedzieć że to jest początkowa edycja dlc_east i nie będzie poprawnie działała z promods.

EDIT:Jest to oryginalna mapa, więc nałożenie tego na promods spowoduje różne cyrki i brak połączeń na obszarach dalej rozbudowanymi po za obszar standardowej mapy SCS-u (i dlc)
Okolice Francji, Węgier, Włochy , Polska (za Białymstokiem)...itd
Aktualizacja modyfikacji do wersji 5.0 w pierwszym poście.
Działa z TSM ? Testował ktoś ?
Mapę
Great Poland v5.0 podłączyłem z MHAPro_1_26_5_map i pojadę pierwszy lot spróbuję, jak one działają.
# Aktualizacja mapki w pierwszym poscie.
Przekierowanie