eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Symulator Farmy 17 Pure Farming
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Techland zapowiada Symulator Farmy 17: Pure Farming

Szykuje się konkurent dla nadchodzącego Farming Simulator 17.

Wydawnictwo Techland ogłasza, że wprowadzi na rynek własny symulator rolniczy – Symulator Farmy 17: Pure Farming. Nowa pozycja, z tego cieszącego się niesłabnącą popularnością gatunku, ma być dużym krokiem w jego rozwoju ujmując tematykę zdecydowanie szerzej niż dotychczas.

Za produkcję Symulatora Farmy 17: Pure Farming odpowiada Techland razem z niezależnym studiem Ice Flames. Zespół planuje wstrząsnąć gatunkiem dzięki wprowadzeniu wielu unikalnych funkcji i trybów. Stawia sobie za cel stworzenie najbardziej kompletnego symulatora farmy na świecie. Techland posiada wieloletnie doświadczenie w wydawaniu gier z tego gatunku, które postanawia wykorzystać wprowadzając na rynek swoją własną grę.

"Zdajemy sobie sprawę, że na rynku jest wiele symulatorów farmy. Patrząc jednak na ich zawartość zauważyliśmy, że wiele z nich nie uwzględnia w rozgrywce lub niewystarczająco szeroko traktuje aspekty nieodzownie związane w prawdziwym rolnictwem. Fani gatunku też widzą to od lat i zwracają się z prośbą do deweloperów o dodanie tych elementów. Dlatego chcemy być tymi, którzy dadzą im wszystkie te niuanse rozgrywki, których im dotychczas brakowało – mówi główny producent Symulatora Farmy 17: Pure Farming, Kornel Jaskuła."

Pierwszy zwiastun Symulatora Farmy 17: Pure Farming wrzucamy poniżej. Gra zostanie oficjalnie zaprezentowana mediom i graczom na tegorocznym Gamescom, gdzie zostanie podanych więcej informacji na jej temat.

Póki co nie poznaliśmy platform docelowych dla Symulatora Farmy 17: Pure Farming, lecz bardzo możliwe, że będzie to tradycyjne w tych czasach trio PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Ten rok może być ciekawy jeżeli chodzi o symulatory rolnictwa. Zobaczymy co Techland pokaże Smile

Macharis

W sumie poza kilkoma renderami nie pokazali nic więcej, ciekawe czy przebije serię Farming Simulator Big Grin
Jeśli będzie tak pięknie jak na filmiku to... to nie wiem co. Ale chętnie zagrałbym w coś naszego.
Na 90% nie będzie takich efektów jak na filmiku możemy zaobserwować Tongue No ale ciekawe co z tego będzie,targi Gamescom wszystko rozwieją.
Na to co z tego wyjdzie to jeszcze trzeba poczekać.

Ps. Osobiście mam też pewną urazę do Techlandu a dokładniej do gry Speedway Liga która zalega mi na półce (a chętnie bym do niej wrócił) bo nie działa na windows 10, 7, 8 i na Viscie były problemy z jej odpaleniem a gra jest z 2009 roku więc przynajmniej na 7 powinna śmigać aż miło :E Ogólnie SL jest bardzo dobrze zrobiona pod względem graficznym itp. i za oprawę audiowizualną trzeba Techland pochwalić tylko ta uniwersalność jeśli chodzi o OS-y leży więc miejmy nadzieję, że z Symulatorem Farmy nie będzie takich cyrków, że na PC pośmigamy tylko na jednym systemie Tongue Tak więc ja jestem trochę sceptycznie nastawiony do produktów tej firmy.
(02/08/2016 04:51 PM)limfaon napisał(a): [ -> ]Jeśli będzie tak pięknie jak na filmiku to... to nie wiem co. Ale chętnie zagrałbym w coś naszego.

Dokładnie to samo sobie pomyślałem :E
Trochę fotek z targów Gamescom i ogólne informacje Smile

Oficjalna strona gry:
http://purefarminggame.com

Szału nie ma Sad

Zbyt wiele się nie różni od gier Giants Software.

kukos94

Jeżeli będzie można modować to farming simulator doczeka się rywala na poziomie Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie