eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Zmechanizowane fotki.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, postanowiłem odkopać.. swoje fotografie z których mniej, lub bardziej jestem dumny. Moja przygoda z fotografią zaczęła się hmm... no parę ładnych lat temu, gdy to mój starszy kolega (fotograf amator) zainspirował mnie fotografowaniem i chciałem sam spróbować Wink. Wtedy zakupiłem za ciężko zarobione pieniądze podczas wakacyjnej pracy swój pierwszy aparat Olympus e520.. na nim stawiałem pierwsze kroki a kolega uczył mnie tajników fotografii. Po czasie edukowałem się sam.. fora internetowe.. filmiki na YT.. jakieś książki analizy zdjęć.. itp itp i powoli dochodziłem do perfekcji.. wtedy oto postanowiłem zmienić sprzęt na lepszy bo zakupiłem Nikona d5100 z dwoma obiektywami 18-55 i 55-300. To właśnie na nich zrobiłem jedne z moich lepszych zdj w krótkiej karierze Wink Nie bd was dalej zanudzał.. to tak w ramach małego opisy było :E

Na pierwszy strzał idzie lotnictwo reszta później.
Lotnictwo

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
No i to są fotki z prawdziwego zdarzenia Tongue
Nocny Japan Airlines rządzi !
Fotki wyglądają kapitalnie a 5 od dołu jest ciekawie zrobiona Smile
Bardzo ładne ujęcia,widać że umiejętnie zrobione,i wypracowane Smile Same obiekty też niczego sobie Ok Pięknie.Czekamy na więcej!
Piekne zdjecia 10/10
to te Mi-2 z silnikiem GTD-350D jeszcze latają?
(04/08/2016 07:49 PM)pylakrzysztof napisał(a): [ -> ]to te Mi-2 z silnikiem GTD-350D jeszcze latają?

Jak widać Wink zdjęcie stare bo z przed 2 lat.. ale dzielnie służą jako śmigłowce gaśnicze.
ehh... przepiękna maszyna latałem na niej to chyba najmniej awaryjna maszyna z całej serii Smile
No to pora na resztę fotek Big Grin

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image