14/09/2016, 03:18 PM
Stron: 1 2
14/09/2016, 03:24 PM
Ja nie mogę
Jak SCS nie ma co robić, to tworzy takie badziewia. Lepiej niech się wezmą, za tworzenie kolejnych stanów, a nie będzie robić takie nieprzydatne rzeczy.
Moja ocena
Jak SCS nie ma co robić, to tworzy takie badziewia. Lepiej niech się wezmą, za tworzenie kolejnych stanów, a nie będzie robić takie nieprzydatne rzeczy.
Moja ocena
14/09/2016, 03:29 PM
To DLC zmieniło moje życie Polecam.
14/09/2016, 03:55 PM
Ja to już mam, bo za darmo ( cebula mode on ). Jeśli bym miał za to później płacić to HEHEHEHE, ale to jest warte 2€ jak nie mniej. Ogólnie szkoda że raczej w ETS tego nie zobaczymy, szkoda że ATS rozwija się w takim kierunku. Bo ta gra ma na prawdę potencjał i SCS chyba tego nie dostrzega. O ETS tutaj gadać nie będę, ale on już jest trochę przez nich zapomniany.
14/09/2016, 03:56 PM
Dobra dobra. Nawet nie pobraliście i nie sprawdziliście a już argumenty bez podstaw Jak mówiłem jak przystało człowiekowi. fizycznie dorosły mentalnie dzieciak poniżej 12 lat
Żeby mieć te DLC wystarczy w ATS mieć przegrane 5 h
Żeby mieć te DLC wystarczy w ATS mieć przegrane 5 h
14/09/2016, 04:25 PM
To co nie podobasz? Zrezygnuj z gry, a co... Mnie podobam i brałem kod. Nie jestem dzieciakiem :lol:
14/09/2016, 04:33 PM
Posłuchaj. Polska to jest wolny kraj, więc każdy ma możliwość wypowiedzenia się w każdej sprawie i nikt nie ma prawa się do tego czepiać. A jak nie pasuje to polecam usunąć konto, poprzez napisanie do Naszego, Kochanego Administratora w tym celu. Nic więcej nie mam w tej sprawie do powiedzenia.
14/09/2016, 04:48 PM
Na moje to kolejny badziew. Zamiast brać się za kolejne ciężarówki, wymyślają kolejne pierdoły.
14/09/2016, 04:49 PM
A ja już mam dodatek u siebie Niektóre kierownice są spoko. Genialnie pasują do starych trucków ale są też takie które fajnie wyglądają nawet w tych nowych. Nie ma co narzekać bo w końcu za darmo jak się spełni 5 warunków
14/09/2016, 05:19 PM
Bardzo rewolucyjna nowość! Całkowicie zmienia gameplay! Aż chce mi się wrócić do gry i znów pojeździć, wpatrując się w zmieniony element interioru.......
A na poważnie. Nie mają co robić........ kij z DirectX 11..... kij z własnymi przyczepami......... kij z nowymi ciężarówkami........ kierownice do obecnych ciężarówek to priorytet!
Panowie z SCS-u rozmieniają ETS 2 i ATS na drobne........... dodatki. Aż szkoda patrzeć. W takiej sytuacji naprawdę żałuję, że nie mają żadnego rywala.
A na poważnie. Nie mają co robić........ kij z DirectX 11..... kij z własnymi przyczepami......... kij z nowymi ciężarówkami........ kierownice do obecnych ciężarówek to priorytet!
Panowie z SCS-u rozmieniają ETS 2 i ATS na drobne........... dodatki. Aż szkoda patrzeć. W takiej sytuacji naprawdę żałuję, że nie mają żadnego rywala.
Stron: 1 2