eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Schwarzmüller firanka - jedna naczepa w zleceniach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Modyfikacja powoduje, że naczepa kurtynowa Schwarzmüller od SCS-u jest dostępna we wszystkich zleceniach.

UWAGA! Modyfikacja działa tylko z DLC Schwarzmüller Trailer Pack!

Wersja gry: od 1.25 (tylko z DLC)

Autor: Ja (Kuba0024)

Zdjęcia:

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Link do pobrania modyfikacji:

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Modyfikację można wynosić na inne fora pod warunkiem podania autora modyfikacji oraz zachowania oryginalnego linku pobierania!
Dobra robota. Nie wiesz może czy jest dostępna siatka do tej naczepy albo gdzie znajduje się plik z tym czarnym malowaniem schwarzmuller?
Dzięki za pomoc. A jeszcze mam pytanie, jak zrobić swoją rejestrację i żeby była cały czas ta sama? W innej firance krone z modyfikacji była po prosu rejestracja w tym samym pliku co malowanie. Przepraszam, że tak marudzę, ale nie ogarniam tego tak dobrze. Huh
Okej, trudno się mówi Tongue Dzięki jeszcze raz Big Grin
Jakby chłodnia i cysterna były. Ale dzięki za firanke
Cysternę dodałem jeszcze przed napisaniem Twojego posta tutaj: http://etrucks.pl/thread-41133-post-2386...#pid238670
Mody są w złym dziale, dlatego przenoszę je do odpowiedniego.
Przekierowanie