Kolego dodaj fotki środka volva
Ogólnie to fajnie. Pozdro
(02/07/2012 08:35 PM)messi napisał(a): [ -> ]Kolego dodaj fotki środka volva Ogólnie to fajnie. Pozdro
Obecnie nie posiadam . Może jak kiedyś będę na bazie u wujka to wezmę aparat i chętnie zrobie . Dzięki za komentarz
No flota piękna, nie wiesz może po ile one mają koni? Strasznie mnie to ciekawi ;PP
No kolego zdjęcia na pewno nie twoje bo widać kilku autorów. Informacje też z innego forum, którego nazwa widnieje na zdjęciach.
(14/07/2012 08:48 PM)Cinek12321 napisał(a): [ -> ]No kolego zdjęcia na pewno nie twoje bo widać kilku autorów. Informacje też z innego forum, którego nazwa widnieje na zdjęciach.
Owszem zdjęcia są nie moje . Informacje nie są z innego forum ! Tylko jak wcześniej wspominałem mój wujek tam pracuje . Hutki są oddalone od mojego miejsca zamieszkania jakieś 30km , znam adres firmy
Chodziło mi o all, a nawet nie podałeś która seria mojej ulubionej FH. Nie wydaje mi sie abyc cokolwiek o niej wiedzial, ja moge powiedziec ze moja ciotka jezdzi PKS`em po Licheniu, mam dac foty z Lichenia?? -,-
(15/07/2012 09:35 PM)Assesion napisał(a): [ -> ]Chodziło mi o all, a nawet nie podałeś która seria mojej ulubionej FH. Nie wydaje mi sie abyc cokolwiek o niej wiedzial, ja moge powiedziec ze moja ciotka jezdzi PKS`em po Licheniu, mam dac foty z Lichenia?? -,-
Ja chciałem tylko zaprezentować firmę i jej zestaw ... . Dam ci jedną radę jak już masz krytykować to zajrzy do słownika ortograficznego . " moge " " powiedziec" "dac" abyc" "wiedzial"