Wydaję wam mój pierwszy skin na Scanie R.
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Pobieranie Modyfikacji:
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Skin jak skin, malowanie sam robiłeś czy z google?
(10/10/2016 03:59 PM)filipmix024 napisał(a): [ -> ] (10/10/2016 03:54 PM)nirwana9 napisał(a): [ -> ]Skin jak skin, malowanie sam robiłeś czy z google?
A jak myślisz?
No właśnie pytam skad masz materiał szachownicy ? bo jak na pierwszy raz znając takie prace to tekstura wzięta z google i sam na auto nakleiłeś, wiec wypadałoby napisać, textura: Google a Skin : Ty.
Super skin. Wreszcie będę miał jak pomalować moją skanie
Dzięki
Ej, a gdzie szachownica na lusterkach?
Mi się podoba
Bardzo ładny i oryginalny
Po dopracowaniu będzie ok ,jak widać coś się nie zgrało na dachu scanii szachownica się mija.
(10/10/2016 04:02 PM)nirwana9 napisał(a): [ -> ] (10/10/2016 03:59 PM)filipmix024 napisał(a): [ -> ] (10/10/2016 03:54 PM)nirwana9 napisał(a): [ -> ]Skin jak skin, malowanie sam robiłeś czy z google?
A jak myślisz?
No właśnie pytam skad masz materiał szachownicy ? bo jak na pierwszy raz znając takie prace to tekstura wzięta z google i sam na auto nakleiłeś, wiec wypadałoby napisać, textura: Google a Skin : Ty.
Prawdopodobnie z google ale czy to naprawdę ma jakieś większe znaczenie. Większość malowń które są wykonane z jakiejś tekstury są właśnie w ten sposób robione, tekstura ściągnięta z google i naniesiona na trucka i nikt nie podaje w autorach
Tekstura google
Skin xxxxxx
Więc nie ma o co się czepiać
P.S. Zrobienie takiej tekstury to 5 min roboty
Powracając do tematu to jak na pierwszy raz skin jest ok powodzenia w następnych pracach.