eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Program Przestał działać
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Posiadam ATS wersje pudełkową zarejstrowaną i pobraną na Steam z aktualizacją 1.4.4.2s
Proszę mi napisać dlaczego mi wywala grę, gdzie tkwi przyczyna?
Podaje logi z gry: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Oprócz pomniejszych błędów, w oczy rzuca się wczytywanie, nie kompatybilnego zapisu gry.
Dzięki za zainteresowanie!
Musiałem na nowo zainstalować grę i dopiero pomogło, lecz teraz mam inny problem, posiadam 2 ciężarówki (resztę sprzedałem bo to były pojazdy z modyfikacji których już nie posiadam) i jedna z dwóch oryginalnych z gry czyli "Kenworth W900" nie wydaje odgłosów silnika , migaczy i wstecznego jak to mogę naprawić?
Patrzyłeś w ustawieniach dźwięku czy może nie jest to wyciszone?
W opcjach dźwięku wszystko w porządku.
Tak jak napisałem wcześniej- w pierwszej ciężarówce wszystko jest dobrze, tylko druga ciężarówka nie wydaje dźwięków.
A co z pozostałymi 2 ciężarówkami ? Są 4 w grze dostępne.
Najlepiej sprzedaj trucka i kup na nowo, mogło się coś pokręcić jak miałeś trucki z modyfikacji i najpierw je usunąłeś z folderu a dopiero potem sprzedałeś. Powinieneś najpierw je sprzedać a dopiero później usunąć
Dziękuje wszystkim za wskazówki.
Niskie ukłony dla MAD MAX'a - pomogło jedynie sprzedanie trucka i ponowny jego zakup.
Pozdrawiam.
Przekierowanie