Ciekawę się zapowiada.
W końcu będzie można ustawić trudność parkowania.
Mam do was pytanie. Wiecie o co chodzi z "Better trailer air pressure simulation"? Chodzi o hamulce czy zachowanie sie zawieszenia? Jezdzilem wczoraj z 20 minut i nie widze zadnej roznicy. Tak samo w oporach toczenia, ktore podobno zostaly zmienione...
(11/11/2016 11:29 AM)Arkus_23 napisał(a): [ -> ]Mam do was pytanie. Wiecie o co chodzi z "Better trailer air pressure simulation"? Chodzi o hamulce czy zachowanie sie zawieszenia? Jezdzilem wczoraj z 20 minut i nie widze zadnej roznicy. Tak samo w oporach toczenia, ktore podobno zostaly zmienione...
W naczepie będzie wprowadzona symulacja hamulców pneumatycznych. Chodzi o oto że jak zostawisz na parę minut zestaw to powietrze ci zejdzie i będziesz musiał nabić powietrze żeby w ogóle ruszyć.
Ogólnie tam parodia, a nie przebudowa. Wymienione kilka dróg, skrzyżowania i Paryż...A port w Calais nietknięty, a tak bardzo na to przede wszystkim liczyłem...
Mi tam w ogóle nie działa
Pytanie co zmienia ten patch w zachowaniu ciężarówki ? a i czy te nowe skrzynie biegów to tylko nazwy czy różnią się przełożeniami tez ?