18/11/2016, 10:11 AM
Stron: 1 2
18/11/2016, 10:11 AM
18/11/2016, 10:54 AM
Oczekujesz na odzew tak
To trzeba by poprawić cyfry na tyle ale ogólnie skin przyjemny dla oka.
Druga rzecz to co to jest, prezentujesz firmę którą chcesz otworzyć czy skin który zrobiłeś bo oni to ani to nie pasuje do działu w którym założyłeś temat.
Napisz co to jest a ja przeniosę w odpowiednie miejsce.
Druga rzecz to co to jest, prezentujesz firmę którą chcesz otworzyć czy skin który zrobiłeś bo oni to ani to nie pasuje do działu w którym założyłeś temat.
18/11/2016, 03:04 PM
(18/11/2016 10:54 AM)MAD MAX napisał(a): [ -> ]Oczekujesz na odzew tak
PREZENTUJĘ SKINA
18/11/2016, 05:53 PM
Hmm tak jak przedmówca napisał popraw skina by cyfry i cały napis był na.. środku, i może znajdź jakieś inne logo? , bo akurat takie o już widziałem kilka razy w innych firmach ;P
19/11/2016, 12:34 AM
19/11/2016, 12:42 AM
Początki bywają trudne ale ważne jest to żeby w tym wytrwać i się szkolić a z czasem będziesz robił skiny na wysokim poziomie.
Mała rada
Nie rób nic na szybko tylko na spokojnie i staraj się jak najdokładniej.
Mała rada
19/11/2016, 12:51 AM
(19/11/2016 12:42 AM)MAD MAX napisał(a): [ -> ]Początki bywają trudne ale ważne jest to żeby w tym wytrwać i się szkolić a z czasem będziesz robił skiny na wysokim poziomie.
Mała rada
Wiem o tym doskonale . Podszkolisz mnie ? Ja ma bardzo szczere chęci ...
19/11/2016, 01:13 AM
Uczyć się zawsze dobrze i widać, że tu jest dobrze biorąc pod uwagę, że to początki.
Ps. MAD MAX nie zawsze na szybko jest źle bo parę razy sam robiłem coś na szybko a nawet po alkoholu co wyszło nawet dobrze
Ps. MAD MAX nie zawsze na szybko jest źle bo parę razy sam robiłem coś na szybko a nawet po alkoholu co wyszło nawet dobrze
19/11/2016, 01:29 AM
Pytasz się czy Cię podszkolę
Tu nie ma co szkolić, trzeba sporo czasu siedzieć w programie do obróbki zdjęć żeby dobrze poznać jego możliwości itp. dodatkowo na YT jest sporo filmików z edytowaniem zdjęć i grafik.
Na początku możesz się wzorować na innych malowaniach i próbować je jak najlepiej odwzorować a dopiero później pobaw się w bardziej wymyślne malowania, tych to trzeba dobrze grafiki obrabiać i często jedno malowanie składa się z kilku różnych grafik
P.s. Michał tak na szybko mozna robić ale raczej nie gdy się dopiero uczesz czegoś, również wiele razy robiłem skiny tak zwane pięciominutówki, nawet dziś robiłem na szybko pomiędzy ME
Tu nie ma co szkolić, trzeba sporo czasu siedzieć w programie do obróbki zdjęć żeby dobrze poznać jego możliwości itp. dodatkowo na YT jest sporo filmików z edytowaniem zdjęć i grafik.
Na początku możesz się wzorować na innych malowaniach i próbować je jak najlepiej odwzorować a dopiero później pobaw się w bardziej wymyślne malowania, tych to trzeba dobrze grafiki obrabiać i często jedno malowanie składa się z kilku różnych grafik
P.s. Michał tak na szybko mozna robić ale raczej nie gdy się dopiero uczesz czegoś, również wiele razy robiłem skiny tak zwane pięciominutówki, nawet dziś robiłem na szybko pomiędzy ME
19/11/2016, 01:40 AM
(19/11/2016 01:13 AM)Michal_Z_gno napisał(a): [ -> ]Uczyć się zawsze dobrze i widać, że tu jest dobrze biorąc pod uwagę, że to początki.
(19/11/2016 01:29 AM)MAD MAX napisał(a): [ -> ]Pytasz się czy Cię podszkolę
Będę się starał jak mógł na ile sił wystarczy Dzięki panowie
Stron: 1 2