Witam wszystkich forumowiczów !
Ostatnimi czasy u mnie ets 2 crashuje się podczas wyboru szybkiego zlecenia. Chciałbym dodać iż także podczas próby wejścia na moje głowne konto w grze podczas ładowania gra się rownież zawiesza. W grze wyskakuje mi komunikat iż mam jakiś niekompatybilny mod i zapewne był on użyty podczas ostatniego save'a. Miałem tylko jeden mod i wywaliłem go zupełnie ale jest dalej to samo :/ Proszę o pomoc, z góry dziękuję.
log:
http://pastebin.com/SM26uKrv
Spróbuj założyć nowy profil bez modów i na nim grać. Pisze to ponieważ mi to wygląda na uszkodzony przez tamten mod save.
(22/12/2016 01:59 PM)Marcin D napisał(a): [ -> ]Spróbuj założyć nowy profil bez modów i na nim grać. Pisze to ponieważ mi to wygląda na uszkodzony przez tamten mod save.
Już zakładałem bez modów i jak biore szybkie zlecenie to mi sie gra wysypuje :/
Nie wiem co moze być przyczyną. Robiłem już re-install i dalej to samo.
Ja mam full modów i nie wywala mnie przy tym. Gre mam na steam z kilkoma DLC i na serio żadnych problemów.
(22/12/2016 02:44 PM)maciejowatybijacz napisał(a): [ -> ] (22/12/2016 01:59 PM)Marcin D napisał(a): [ -> ]Spróbuj założyć nowy profil bez modów i na nim grać. Pisze to ponieważ mi to wygląda na uszkodzony przez tamten mod save.
Już zakładałem bez modów i jak biore szybkie zlecenie to mi sie gra wysypuje :/
Nie wiem co moze być przyczyną. Robiłem już re-install i dalej to samo.
A próbowałeś wczytać wcześniejszego save'a?
Stary save też nie działa, tak samo crashuje przy wczytywaniu :/
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł co może być problemem? Gre mam oryginalną od dawna, mam na steam z paroma dlc.
Spróbuj sterowniki w kompie poaktualizować. Ja już nic innego nie wymyśle niestety bo mój zasób wiedzy już sie skończył.
(22/12/2016 08:04 PM)maciejowatybijacz napisał(a): [ -> ]Stary save też nie działa, tak samo crashuje przy wczytywaniu :/
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł co może być problemem? Gre mam oryginalną od dawna, mam na steam z paroma dlc.
W logu widać, że masz mało wolnego ramu, spróbuj zamknąć niepotrzebne procesy i odpalić grę w wersji 64 bit.
Drugą rzecz, to spróbuj cofnąć ostanie aktualizacje gry.
Napisz jeszcze dokładniej, kask wywala się gra. Klikasz na szybkie zlecenia i co się dzieje?
Jak klikam 2 razy już przykładowo szybkie zlecenie wybrane przeze mnie to gra sie w tym momencie zawiesza
Ale lista zleceń wyświetla się normalnie?