eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Brak paliwa/brak pomocy drogowej MP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Michalcz

Przepraszam ale pomyliłem watki.... temat jest o ETS 2 . Witam, jak w temacie, stoje na drodze i nie wiem co zrobic... Grałem w MP i wjezdzajac na stacje pisało ze paliwo niedostepne i do kolejnej nie dojechałem , daje na pomoc drogowa a tam też nie dostepne. Włączyłem standardowy symulator a tam identyczna sytuacja a na dodatek sie zawiesza i musze wylaczac przez menadzera zadan.. Dodam że dzis zainstalowalem MP.

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

[code]00:01:21.230 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'name' of unit '0049c8dd4' (of type 'ui::text_common').
00:01:21.230 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'p2p_pml' of unit '0049c8dd4' (of type 'ui::text_common').
00:01:21.230 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'tooltip' of unit '0049c8dd4' (of type 'ui::text_common').
00:01:21.230 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'name' of unit '038b2a150' (of type 'ui::group').
00:01:21.230 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'p2p_pml' of unit '038b2a150' (of type 'ui::group').
00:01:21.230 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'tooltip' of unit '038b2a150' (of type 'ui::group').
00:01:21.230 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'name' of unit '02f3b20b0' (of type 'ui::text_common').
00:01:21.230 : <WARNING> Ignoring obsolete attribute 'p2p_pml
Oryginał ta gra? Wcześniej takie cyrki występowały?

Michalcz

Tak oryginal, wczesniej nic nie było, dopiero dziś zainstalowalem MP i to miało być pierwsze tankowanie i pisze że niedostepne... dalej stoi na srodku drogi...
Błąd wystąpił po instalacji MP,do gry na MP najlepiej jest stworzyć sobie drugi profil i używać go tylko do gry na MP a ro gry na singlu używać drugiego profilu.Moze reistal gry pomoze.
Przekierowanie