Witam. A więc mianowicie jak w tytule mam problem z wgraniem mapy MARIO do ETS 2 nie mogę rozpakować plików z archiwum, a przy rozpakowywaniu wyświetla mi się komunikat z winrara(nazwa tego moda i że jest jakaś nieznana metoda). I teraz nie wiem co mam z tym zrobić. Próbowałem innych wersji- nie działa. Gra jest w 100% oryginalna na steamie. Proszę o pomoc, ponieważ bardzo bym chciał zagrać na tej mapce. Z góry dziękuje.
Może zle się pobrało i uszkodziło archiwa ale najlepiej jak zrobisz ss czyli fotkę tego komunikatu i wstawisz tu do tematu.
Proponuje spróbowac rozpakować ją 7zip-em.
Archiwów .scs się nie rozpakowywuje (no chyba że masz konkretny cel, ale jak chcesz pograć to ich nie rozpakowywujesz)
A .7z rozpakowałem bez problemu, jedyne co musiałem potem zrobić to przekopiować wszystkie rozpakowane pliki .scs do katalogu gry i aktywować w menedżerze modów.
Rozpakowałem 7zip-em i dało rade dziękuje za pomoc
Tylko mam następujący problem bo jak już to wrzuciłem to gra wywala do pulpitu gdy sie ładuje i pytanie: czy wersje przystosowana z viva la France czyli MARIO 12.1 będzie mi działać bez dodatku, bo obecnie próbowałem wersje 11.9